Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
punkel kirjutas: ... Huvitav, mida seal nii kaua küll tehti? ...
Motamees kirjutas:punkel kirjutas: ... Huvitav, mida seal nii kaua küll tehti? ...
Sa ei teagi, mis tehti ja ütled, et liiga kaua tehti. Spetsialist ikkagi. Järgmise korra tee ise ja näed, kaua aega läheb.
Ma tean mida tegema peab.Motamees kirjutas:punkel kirjutas: ... Huvitav, mida seal nii kaua küll tehti? ...
Sa ei teagi, mis tehti ja ütled, et liiga kaua tehti. Spetsialist ikkagi. Järgmise korra tee ise ja näed, kaua aega läheb.
Ma ei ole oma elu jooksul ühtegi korda peale arve saamist hinna üle kobisenud, praegune pole erand ja süüdistada võib ainult oma lollust, et eelnevalt hinnakokkulepet ei “teinud”.Telgivai kirjutas: Leti taga tööd vastu võttes noogutasid ja tänasid või küsisid ka miks ja kuidas ?
S.tt äriplaan, kui asjad sedasi käivad, variant on muidugi lolli klienti leida aga ega see ka parim lahendus pole. Aga eks neid ettevõtjaid on erinevaid, igaüks vaatab oma mätta otsast. Ma olen ka ettevõtja olnud aastast 1993 (suuremal ja vähemal määral).Nahk kirjutas: Igal ettevõttel on miinimum hind. Minul on näiteks töö miinimum arve 5 töötunni ulatuses isegi siis kui töö võtab aega vaid pool tundi.
Tulistan puusalt, et sellise poliitikaga kaugele ei purjeta. Kuigi jah, ma ei tea kõiki detaile ja need võivad pilti veidi muuta. Rõhk sõnal veidi.Nahk kirjutas: Minul on näiteks töö miinimum arve 5 töötunni ulatuses isegi siis kui töö võtab aega vaid pool tundi.
Jah, suskimine käib poole tunnilise töö tegemine tunni ajaga, ülejäänud asjad ei puhu siin absul pilli. Kui ma lähen spetsialisti juurde, siis ma eeldan, et spetsialist teab, mida ta teeb ja kui kaua ta teeb. Kui on arvajaid, et töö peabki kaua kestma, siis palun väga, mina teie arvamust ei muuda, kuid praeguse postituse mõte on teisi foorumlasi valgustada, kuidas asjad Flamnekos käivad - ehk siis uurige ja leppige asjad kokku, muidu ei tea, mis spetsialisti otsa satute. Kas mingit lõhna kuskil on otsutab igaüks ise, mina sõidan parem Kiiu töökotta, kus siiani ei ole nahka üle kõrvade tõmmatud ja tööde teostamise ajakulu on tiksunud minu loogikaga ühes taktis.Telgivai kirjutas: Nõme ongi see, et kohe ei reageerinud, uurinud. Nüüd tagantjärgi sotsiaalmeedias käib seljatada suskimine.
eavp kirjutas:
Tegelikult pääses teemaalgataja veel odavalt, sest väidetavalt olevat seal keegi saanud ka hinnalipiku tunni eest 79.90 + käive.
.
Ei ole vaja võrrelda asju, mis on täiesti erinevad. Käsipiduri regull käib läbi kahe mutri keeramise, vajadusel regullitakse läbi rattamutri augu klotse. Klotsid ja trummlid said kevadel vahetatud(aprill), mais sai klotse regullitud, ehk siis augustis võiks olla need ideaaltingimused millest sa pajatad. Kui ma poleks Pärnus ise töömehe kõrval töö tegemist vaadanud, siis ma võibolla ka ei kommenteeriks, kui pikk see aeg võiks olla.Nahk kirjutas: Need ajad on esiteks loodud ideaal tingimustes töötamiseks. Kasutage palun inimesed oma pead ja kui raha ei ole teenuse ostmiseks siis tehke ise.
Eks seda remonditööd on ikka omalajal tehtud kotiga. Sigulli kolvirõngaid sai pea iga nädal lukkude “lahku” keeramist harrastatud, nii et päris kobakäpp ei ole. Ja kuna ma ei tea milline on tehaseaeg, siis toetun ikkagi oma kogemusele, mida nägin Pärnu töökojas ja selle aja sisse mahun lõdvalt ära, Flamenko aega mahun koos lõunasöögiga. Ma ei tea kus sa sapipritsimist näed? Tegemist ikka kogemuse jagamisega.Nahk kirjutas: Soovitan järgmine kord ise remont ette võtta ja tehase aega mahtuda
punkel kirjutas:Eks seda remonditööd on ikka omalajal tehtud kotiga. Sigulli kolvirõngaid sai pea iga nädal lukkude “lahku” keeramist harrastatud, nii et päris kobakäpp ei ole. Ja kuna ma ei tea milline on tehaseaeg, siis toetun ikkagi oma kogemusele, mida nägin Pärnu töökojas ja selle aja sisse mahun lõdvalt ära, Flamenko aega mahun koos lõunasöögiga. Ma ei tea kus sa sapipritsimist näed? Tegemist ikka kogemuse jagamisega.Nahk kirjutas: Soovitan järgmine kord ise remont ette võtta ja tehase aega mahtuda