N3000 seeria
- Arvo
-
- Pole saidil
- Administraator
-
Re: N3000 seeria
25.06.2026 17:52
Vaata üle et süütamise juhe ja ka süütaja ise pole kuidagi paindunud, sellel kapil on süütamise ja leegi anduri mehhaanika ühildatud. Kui kapp töötab siis on kuulda perioodilist justkui trahvo siutsumist, see ongi leegiandur. Mina pidin endal lõpuks elektroonikaplokki vahetama, kuna leegianduri osa ei tunnistanud leeki ja keeras omaalgatuslikult nii öelda kraani kinni. Juhtus mul see kustumine küll märksa tihedamini. Mingiks ajaks sai juhtmega manipuleerides asja paremaks, aga tegelikult progresseerus viga üsna kiiresti. Pole muidugi selge, et on sama (leegianduri) elektrooniline probleem.
Tervitustega,
Arvo, klubi liige nr. 691
Hymer BMCI 550
Hymer BMCI 550
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
25.06.2026 20:16 - 25.06.2026 20:17
Seisu ajal, ilmneb eriti siis kui on päeva kaks seisnud, nüüd oli sama jama ka gaasipliidiga, leket kusagilt ei ole aga justkui tõmbaks õhku vahele, sain laupäeva hommikuks haagiseperesse ja lasen seal üle vaadata
Viimati muutis: 25.06.2026 20:17 Navigator.
- toto
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- Arvo
-
- Pole saidil
- Administraator
-
26.06.2026 08:08
Ei ole võimalik, et balloonist s.t. LPG-st tuleb õhku, kasutan aastaid soojal ajal LPG-d, aga viga on ilmselt balloonide lähedal. Filter, rõhuandur, balloonide vahetaja ( kui on).
Tervitustega,
Hymer BMCI 550
Hymer BMCI 550
- Telgivai
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
26.06.2026 11:12
just oli omal küsimus kus matkagrill hakkas õues "köhima"
algul arvasin et tuul pohub leeki ära vms.
aga tegelik ravim oli ballooni kraani avamine lõpuni mille keegi oli avanud vaid "natuke"
ehk tundus nagu kogust ei saanud piisavalt peale
võimalik et umbluu aga mul oli seline kogemus just.
algul arvasin et tuul pohub leeki ära vms.
aga tegelik ravim oli ballooni kraani avamine lõpuni mille keegi oli avanud vaid "natuke"
ehk tundus nagu kogust ei saanud piisavalt peale
võimalik et umbluu aga mul oli seline kogemus just.
26.06.2026 18:14
kusjuures ka see võib mul olla põhjuseks, sest just esmaspäeval keerasin mõlemal balloonil kraanid kinni ja uuesti täitsa lahti, nüüd 4 päeva pole probleemi olnud, igaljuhul käin ka homme näitan spetsialistile ja eks siis on näha mis edasi
Moderaatorid: Ivar Kalev