elmarm kirjutas:Arvo kirjutas: Vabandan, ma tõesti ei saanud aru, sain ise ka päris korraliku kiviga pihta.
Pole hullu Mul anti juba teada, et uus klaas ees ja võib autole järgi minna
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Ei jõudnud vaadata, kõik nad kuradid kihutasid ju. Oleks tahtnud ju Otilt või vähemalt Ogierilt saada. Aga nemad olid juba läinud siiskaminahi kirjutas:elmarm kirjutas:Arvo kirjutas: Vabandan, ma tõesti ei saanud aru, sain ise ka päris korraliku kiviga pihta.
Pole hullu Mul anti juba teada, et uus klaas ees ja võib autole järgi minna
Kas sa selle auto numbri ikka jõusid üles kirjutada, et see selle keelatud autogrammi kõrvale saaks graveeritud?
Kontakti(de)ga seoses oli huvitav jälgida mis toimus pärast poodiumilt mahasõitu mõnede sõitjate ja pealtvaatajate alas viibinute vahel. Soov kontakteeruda kallistuste näol oli nii mõnelgi juhul mõlemapoolne. Metsas olles olid aga isegi hõiked võistlejate suunas keelatud. Ja seda ei väsinud politsei ka AK õhtustes uudistes meelde tuletamast. Võta nüüd kinni kas suhtarv 19,8 on tänaseks saavutatud ralli kaasabil või mõne baarisuudlusega.Arvo kirjutas: Hetkel ei leidnud, aga mulle on meelde jäänud, et igasugune kontakt võistleja ja pealtvaataja vahel oli keelatud.
Eesti Karavan kirjutas: Tagasisidet Rally Estonia korraldajatelt:
Suured Suured tänud Teie meeldivale ja viisakale kogukonnale ja loodan,et tulevikus on meie koostöö veelgi parem ning karavanidega rallisõbrad saavad rallinädalavahetusest kaasa palju positiivseid emotsioone.
Kas on infot ka karavanipasside koguse kohta?Priit Peljo kirjutas: . Kõik rallihuvilised saavad müügi avanedes, 4.juuni hommikul, passe osta tava korras.
Kogu avalik info on siin www.rallyestonia.ee/pealtvaatajale/uudised/kaminahi kirjutas:Kas on infot ka karavanipasside koguse kohta?Priit Peljo kirjutas: . Kõik rallihuvilised saavad müügi avanedes, 4.juuni hommikul, passe osta tava korras.