Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
mardus kirjutas: ,,,Ma tahaks seda sundust näha,minule käsk maski kanda on nagu patsifistile relva kandmise kohustus panna,no ei õnnestu...
Nagu pildilt selgub siis maskist pole vähimatki kasu kui keegi sulle jala peale kuseb.elmarm kirjutas:olari kirjutas: pigem paneks maski kasjõi viltu ette, peaasi et on midagi. pigem kuuletuda kui teha Fa Fa ja siis ei lasta meil teisele katsele üldse. Korraldajal on täiesti õigus meid mitte lubada teisele katsele kui me korraldaja suuniseid ei täida.Lisafaili ei leitud
No vott,pole jah nii kõva,pean omale korralikult tuhka pähe raputama,rallit vaadates mul mask ees,esmakordselt elus,polegi nii hullMotamees kirjutas:mardus kirjutas: ,,,Ma tahaks seda sundust näha,minule käsk maski kanda on nagu patsifistile relva kandmise kohustus panna,no ei õnnestu...
Tee oma WRC etapp ja ülbitse seal. Pole sa nii Doss ühti.
Sellega seoses meenub kui kunagi Tommi Mäkinenilt küsiti Neste ralli hooldusalal, et mis teeb soomlased teistest nii palju kiiremaks siin metsavahelistel kruusateedel. Hetke mõelnud, vastas ta:" Tühi pea ja raske jalg"Priit Peljo kirjutas: Natuke vimkat ka seoses ralliga
Naabritel lätlastel olla tekkinud nüüd väike konflikt, seoses sealmaal lemmikuks saanud folklooriga, et eestlased on aeglased.
Aga keegi lätlane lahendas selle briljantselt nii:
"Miks eestlased nii kiiresti rallit sõidavad?
Sest nad vajutavad pidurit liiga aeglaselt!"
liikur kirjutas: Tänan omalt poolt klubi päälikuid pingutuse eest Rally Estonia korraldajatelt meile RP17 välja rääkida. Vaatamiskohad olid ok, korraldus laabus. Ilm oli ka üsna hea ja ralli tulemus ootuspärane. Õhtu krooniks veel TV3 kanalilt Oti film. No mis sa hing veel tahad
Kuidas kellelgi, meil oli esimene parkimiskoht tunduvalt parem kui teine. Vaatamine oli mõlemas väga OK. Autogrammi saamisest peaksid küll vait olema, rikkusid kõiki võimalikke reegleid.elmarm kirjutas: Esimene päev oli nii parkimiseks, kui ka vaatamiseks kergelt öeldes kehvavõitu. Olime seal alumises parklas.
Teine päev nii parkla kui ka vaatamiskoht väga OK. Sain ka (ma loodan et ainukese) autogrammi ka ühelt võistlejalt
Tahad sa nendest reeglitest rääkida?Arvo kirjutas:Kuidas kellelgi, meil oli esimene parkimiskoht tunduvalt parem kui teine. Vaatamine oli mõlemas väga OK. Autogrammi saamisest peaksid küll vait olema, rikkusid kõiki võimalikke reegleid.elmarm kirjutas: Esimene päev oli nii parkimiseks, kui ka vaatamiseks kergelt öeldes kehvavõitu. Olime seal alumises parklas.
Teine päev nii parkla kui ka vaatamiskoht väga OK. Sain ka (ma loodan et ainukese) autogrammi ka ühelt võistlejalt
Tasub ikka süveneda ja ridade vahelt lugeda, mulle tundub, et Elmar sai kivitäkke klaasi ja see tekkis ralliautolt lendu läinud kivistArvo kirjutas: Hetkel ei leidnud, aga mulle on meelde jäänud, et igasugune kontakt võistleja ja pealtvaataja vahel oli keelatud.
Just Teisisõnu sain õhusuudluseRainer kirjutas:Tasub ikka süveneda ja ridade vahelt lugeda, mulle tundub, et Elmar sai kivitäkke klaasi ja see tekkis ralliautolt lendu läinud kivistArvo kirjutas: Hetkel ei leidnud, aga mulle on meelde jäänud, et igasugune kontakt võistleja ja pealtvaataja vahel oli keelatud.
Arvo kirjutas: Vabandan, ma tõesti ei saanud aru, sain ise ka päris korraliku kiviga pihta.