Kust sa seda võtad? Ei tasu kõike uskuda.dodge kirjutas: No aga vaktsineeritud ju ei nakatu. Või olen ma millestki valesti aru saanud?
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Just, me ka korralikult vaktsineeritud, aga ikkagi õnnestus märtsis tõbi külge saada. Vaktsineeritud palju suurema tõenäosusega ei viska lusikat päris nurka ( ega satu haiglasse). Mul oli palavik 4 päeva, max 38.1, köhisin 3 nädalat ja teatav jõuetus on siiani.Ivar Kalev kirjutas:Kust sa seda võtad? Ei tasu kõike uskuda.dodge kirjutas: No aga vaktsineeritud ju ei nakatu. Või olen ma millestki valesti aru saanud?
Võiks vähemalt siin foorumis sõna lamemaalane ära unustada..Ivar Kalev kirjutas: Meie pere oli õnneks ilusti vaktsineeritud, usun enamus osalejatest samuti. Tundub eile sain enam vähem terveks, ainult köhahood on jäänud ning uimane tunne.
Aga eks neid lamemaalasi on ka. Kahjuks neil viirusest jagusaamisega tavaliselt nii kergelt ei lähe, eelmise sügise kokkutuleku järel üks karavanisõber paraku vandus ka viirusele alla, puhaku ta rahus.
dodge tundub kõva mees olema. Kujutan ette, kuidas peale ostukäru kummuli keeramist sekkub hilises keskeas ülekaaluline naissoost turvatöötaja, keda siis dodge lõuahaagiga kostitab.dodge kirjutas: Aga kes juba nii lammas on, et usub kõike mida meedia räägib, võiks ju ikka selle va näomaskiga ringi käia ometigi.
Mina pole kunagi seda omale näkku pannud, kui keegi hakkab poes mõlisema siis keeran käru pikali ja saadan kõik v....
Siiamaani on toiminud. Igaks juhuks soovitan ka tulirelva või vähemalt gaasiballooni ligi hoida. Põhiseadus lugege läbi.