Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Kallis Betty. Suurtähtede tekstis kasutamine tähendab kisendamist. Pealegi, kõik ei pea Sinu seaduseid tundma.betty kirjutas: Kallid karavani klubi liikmed PARKIGE NII ET KÕIGIL NINAD VÄLJAPÄÄSU SUUNAL - on ohutum.
+2, kokku 3.Ivar Kalev kirjutas: Kas keegi veel viiruse sai?
Minul test - SARS koroonaviirus 2 RNA.
+3, kokku 6.Ivar Kalev kirjutas:+2, kokku 3.Ivar Kalev kirjutas: Kas keegi veel viiruse sai?
Paistab keegi on amokki jooksnud.
Siit selgus taaskord, et saun tapab viirused. Mina käisin saunas.Ivar Kalev kirjutas:
Niipalju selgus, et nakatumine ei toimunud saunas, sest uued nakatunud 3 inimest keegi ei käinud saunas.
Ma käisin kokku neljal õhtul aga abi polnud.kaminahi kirjutas:Siitst selgus taaskord, et saun tapab viirused. Mina käisin saunas.Ivar Kalev kirjutas:
Niipalju selgus, et nakatumine ei toimunud saunas, sest uued nakatunud 3 inimest keegi ei käinud saunas.
Tean kahte inimest, (aiatagustest) kes said. Nende test oli positiivne alles teisipäeval. Haigustunnused olid küll juba esmaspäeval.Ivar Kalev kirjutas: Kas keegi veel viiruse sai?
Arvo.A kirjutas: Alati leidub inimesi, kelle hädades on kõik teised süüdi. Isegi veepaaki täitnud naised. Tõesti- milleks kontrollida enne reisi kõik isiklikult üle, kui saab pärast süüdlasi materdada. Ja kui 3200kg kaaluvasse vedurisse ning 1300kg kaaluvasse vagunisse ei mahu ära üks Porta Potti laadne toode ja väike pop-up telgikene, millest endale privaatruum luua, ning lisakanistrike puhta veega, siis võib ju nende asemel nautida täis akusid.
eavp kirjutas: ... Minul on suvilas korralik väljast tühjendatav pott olemas, seega polnud mingit vajadust ka lisapotti autosse visata....
...Nii et WC puudust poleks meil mingil juhul olnud....
Päris kindlasti pole nõus. Mina seda küll poleks tahtnud. Täna 10-s päev ja siiani on palavik. Kahe nädala plaanid on tugevalt häiritud. Juba pidin loobuma ühest üritusest, mille korraldaja ma olin. Mõne päeva pärast pean minema tulevaste karavaniürituste kohtade külastamisele.Priit Käos kirjutas: Koroona ei heiduta enam kedagi. Mõtle kui villid tuleks ja meeletu banaaniisu.
Doktor govoril.Priit Käos kirjutas: Ei peagi kergekäeliselt suhtuma aga tegemist ei ole ka millegi erilisega. Tavaline gripp mis on aastasadu inimesi niitnud, keda lihtsamalt keda üldse mitte. Aga see soig ja hala selle tõve ümber on koomiline minu jaoks.
Arvo.A kirjutas: .... Isegi veepaaki täitnud naised. ..
Kahjuks nii see on. Kuidagi inimesed siin kardavad et riik kontrollib neid jne jne, ja usuvad igasuguseid jutte Facebookist ja mujalt.dodge kirjutas: Täiesti uskumatu, kui palju on neid vastutustundetuid inimesi. Kas siis on raske endale need kaks-kolm süsti ära teha. Kas te teiste peale siis üldse ei mõtle, et niimoodi ilma vaktsineerimata üritustel käite?