Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Mis jama see nüüd on? Esileht ca 25mb suur, mõelge enne, kui midagi teete.Eesti Karavan kirjutas: Klubi kodulehel nüüd ka galerii, pildid ja videod, Klubi üritustest.
eestikaravan.eu/klubi-galerii/
Priit Peljo kirjutas: Tere,
Vabandan oma võhiklikust aga kuidas 25MB-ne esileht segab?
Kas mõtlesid galerii esilehte või Klubi kodulehe avalehte?
punkel kirjutas: Mul on kahju, et inimesed, teevad asju millest nad mitte midagi ei jaga ja pärast arvavad, et kõik ümberringi on lollid. Autoga võid ka käsipidur peal ringi sõita, vaevalt see väga mõtekas on, klotsid saab ju uued osta. Rohelised keelaks üldse interneti ära www.energuide.be/en/questions-answers/do-i-emit-co2-when-i-surf-the-internet/69/
punkel kirjutas: Mul on kahju, et inimesed, teevad asju millest nad mitte midagi ei jaga ja pärast arvavad, et kõik ümberringi on lollid. Autoga võid ka käsipidur peal ringi sõita, vaevalt see väga mõtekas on, klotsid saab ju uued osta.
IVAR ONGI KUNN! Raiu häbitu narr see omale kirvega pähe.punkel kirjutas:Miks ta siis ei kommenteeri? Nii suur kunn või nii häbi?kaminahi kirjutas: Mis kitkutud küsimus taas? Ivar on selle foorumi moderaator. Küllap siis ka loeb sinu postitusi.
Ahah, no sa mine ravile, muud sulle küll soovitada ei oska.kaminahi kirjutas:IVAR ONGI KUNN! Raiu häbitu narr see omale kirvega pähe.punkel kirjutas:Miks ta siis ei kommenteeri? Nii suur kunn või nii häbi?kaminahi kirjutas: Mis kitkutud küsimus taas? Ivar on selle foorumi moderaator. Küllap siis ka loeb sinu postitusi.
Huvitav, et lollid mu postitustest nii leili lähevad, ma olen aru saanud, et Eestis pidi suht jahe olema.Arvo.A kirjutas: Punkel, mul on sulle üks soovitus- kui siin ei meeldi, tee oma veebileht, tee sinna oma foorum ja tee nii hea, et endalegi hakkab meeldima. Kui inverteri 180A kaitse ei meeldi, prindi endale oma tehas, prindi seal oma inverter ja prindi sinna selline kaitse, mis sinu arvates läbi põlema ei hakka. Kui siin midagi ei meeldi, siis mine sinna, kus meeldib ja tee seda, mis meeldib. Sa ei pea oma närve siin rikkuma ja oma ülevoolavat tarkust meiesuguste lollide peale raiskama.
Palun kirjuta otse IT toele: raudmaa@gmail.compunkel kirjutas: Kas Klubis mõni asjapulk ka on kes seda foorumit loeb? Või on kõikidel pohkam ja lihtsalt teeme mingi asja? Krt nelja aastaga ei saa asju korda, siis mida sellest klubist üldse tahta? Väga mannetu.
Ta ütles et .eu lehega tema ei tegeleIvar Kalev kirjutas:Palun kirjuta otse IT toele: raudmaa@gmail.compunkel kirjutas: Kas Klubis mõni asjapulk ka on kes seda foorumit loeb? Või on kõikidel pohkam ja lihtsalt teeme mingi asja? Krt nelja aastaga ei saa asju korda, siis mida sellest klubist üldse tahta? Väga mannetu.
Selline tagasiside:punkel kirjutas:Ta ütles et .eu lehega tema ei tegeleIvar Kalev kirjutas:Palun kirjuta otse IT toele: raudmaa@gmail.compunkel kirjutas: Kas Klubis mõni asjapulk ka on kes seda foorumit loeb? Või on kõikidel pohkam ja lihtsalt teeme mingi asja? Krt nelja aastaga ei saa asju korda, siis mida sellest klubist üldse tahta? Väga mannetu.
Ivar Kalev, ma ei tea kes selle vastuse kirjutas aga asja olemusele see kirjutaja pihta ei saanud. Küsimus ei ole piltide suuruses vaid selles, et kui minna lehele, siis hakatakse ilma kasutaja teadmata “imema” sisse pisipilte(vist mingi 1000 suunda) ja see on täiesti ebavajalik tegevus(see peaks olema need roteeruvad pisipildid). Olen järgmine nädal Eestis tagasi ja võin siis koduarvutis täpsemat infot jagada. Momendil on mul GB-d kohe otsas ja ei hakka seda sodi peale raiskama.Ivar Kalev kirjutas:Selline tagasiside:punkel kirjutas:Ta ütles et .eu lehega tema ei tegeleIvar Kalev kirjutas:Palun kirjuta otse IT toele: raudmaa@gmail.compunkel kirjutas: Kas Klubis mõni asjapulk ka on kes seda foorumit loeb? Või on kõikidel pohkam ja lihtsalt teeme mingi asja? Krt nelja aastaga ei saa asju korda, siis mida sellest klubist üldse tahta? Väga mannetu.
kui inimene soovib pildid/videod vaadata, siis on kõva traffik kohe käes. ma ei usu, et meie galerii võtab rohkem, kui delfi koduleht kus asuvad galerii pildid.
me võime teha pildid väiksemaks, aga kvaliteet kannatab.