Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Mida selle 2kw per auto tehakse? need paar kolm päeva kannatab ikka gaasiküttel ka olla. Pigem võiks elekter olla esmajärjekorras neile kellel mingi meditsiiniaparaat vajab särtsu, või siis tõesti aku laadimiseks. Külmikud ja kütted saab ka gaasi pealt panna käima.Telgivai kirjutas: Kui midagi üldse selles vallas omada siis need on pikendusjuhtmed ja jaotuskilbid. Saab kasutada ka platsil kus voolu on aga on kaugel või pole laiali jaotatud..
Generaatorist on vaja omada vaid head lepingut eelbroneeringutega pikalt ette et mitte viimasel hetkel avastada et rendid on tühjad.
Omale tasub selline aparaat vaid siis ära kui ülejäänud aja on välja renditud.
150 autot igale 2 kw. Teeb vajaduseks pigem 300kw ok jagame faaside vahel ära aga ikka 100kw kui õigesti mõtlesin.
Selline asi maksab ja ei tasu kuidagi 3...4...5..6 korda aastas kasutamiseks hoida kuuriall.
Arusaamatu võrdlus minu jaoks. Et siis peaks oma elektri kodust kaasa võtma või?toto kirjutas: Ok, kui ma lähen ilma vihmavarjuta kokkutulekule, kas ma siis eeldan, et vihmavarju saab kindlasti korraldajalt?
Pikk kirjutas:Arusaamatu võrdlus minu jaoks. Et siis peaks oma elektri kodust kaasa võtma või?toto kirjutas: Ok, kui ma lähen ilma vihmavarjuta kokkutulekule, kas ma siis eeldan, et vihmavarju saab kindlasti korraldajalt?
Telgivai kirjutas: Täpselt sama on ka selle ralli teemas tõstataud wc tühjendusega.
Kui väike on see paak ja kui kiirelt see siis täis saab kui ühe terve ööpäeva ja kahe pooliku päevaga on probleem?
Selles mõttes küll et 2...3 päeva peaks nüüd tänapäeval küll täitsa "off grid" hakkama saama nii veest elektrist kui solgist.
....
Priit Käos kirjutas: Äsja saabununa 3 nädalaselt Euroopa reisilt mille jooksul umbes poole ajast viibisime väljaspool kämpinguid, sh.pikim selline oli 3 päeva järjest, sai 4 liikmeline perekond hakkama eelnevalt kämpingus täis tangitud 135 L veepaagi, tühjendatud wc kasseti ja 80L hallvee paagiga. Päikesepaneele ei ole, elamuosa aku on tagasihoidlik 95Ah, telekas 32w, viimast lapsed ka üsna agaralt tarbisid Selle aja jooksul ei lõppenud vesi ega elekter ja kaka mahtus ka ilusti ära. Et kui matkaauto nagu sellist programmi ka välja ei vea siis on pahasti küll ja tasuks ehk tõepoolest teda veidi " tuunida ".
Eks ikka sinna kuhu sinagi autos teed aga tunnistan, et kusehäda saabudes autost kaugemal kui 200m ma tavaliselt kastan loodust.Imre kirjutas:Priit Käos kirjutas: Äsja saabununa 3 nädalaselt Euroopa reisilt mille jooksul umbes poole ajast viibisime väljaspool kämpinguid, sh.pikim selline oli 3 päeva järjest, sai 4 liikmeline perekond hakkama eelnevalt kämpingus täis tangitud 135 L veepaagi, tühjendatud wc kasseti ja 80L hallvee paagiga. Päikesepaneele ei ole, elamuosa aku on tagasihoidlik 95Ah, telekas 32w, viimast lapsed ka üsna agaralt tarbisid Selle aja jooksul ei lõppenud vesi ega elekter ja kaka mahtus ka ilusti ära. Et kui matkaauto nagu sellist programmi ka välja ei vea siis on pahasti küll ja tasuks ehk tõepoolest teda veidi " tuunida ".
Aga kuhu pissi panite?
Priit Käos kirjutas: See on tõesti pisut kummaline. Iseenesest ma ju saaks selle nädalavahetuse seal suusamäel ka ilma juhtme otsas olemata kenasti hakkama aga selline suhtumine tekitab vähemalt minus trotsi, et milleks sinna üldse minna oma rahakotti tuulutama.
.
Pikk kirjutas: Suusamägede teemas tuli välja see, et edaspidi on kokkutulekutel osalemisel päikesepaneelide olemasolu kohustuslik