Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Jüri Vajak kirjutas: Tere!Sain alles nädalapäevad tagasi kätte karavani numbri.Nüüd tuleks see ka taha seinale kleepida,nagu ma asjast aru sain,aga kuhu täpsemalt-ei tea.Kas Teil on selle kohta ka mingi kodukord või pole see nii oluline?Ette tänades,Jüri.
Imre kirjutas:Jüri Vajak kirjutas: Tere!Sain alles nädalapäevad tagasi kätte karavani numbri.Nüüd tuleks see ka taha seinale kleepida,nagu ma asjast aru sain,aga kuhu täpsemalt-ei tea.Kas Teil on selle kohta ka mingi kodukord või pole see nii oluline?Ette tänades,Jüri.
Mulle öeldi, et vasak alumine nurk
Ivar Kalev kirjutas:Imre kirjutas:Jüri Vajak kirjutas: Tere!Sain alles nädalapäevad tagasi kätte karavani numbri.Nüüd tuleks see ka taha seinale kleepida,nagu ma asjast aru sain,aga kuhu täpsemalt-ei tea.Kas Teil on selle kohta ka mingi kodukord või pole see nii oluline?Ette tänades,Jüri.
Mulle öeldi, et vasak alumine nurk
Oot-oot. Kas mitte kuskile ülesse serva ei oleks mõistlik panna? Alt servast raske märgata.
Mul on ka veel kleepimata.
Mini kirjutas: Numbrid tuleks ikka panna nähtavasse kohta - ülesse kas vasakule või paremasse nurka. Oleneb kellel kummal pool redel on!
Janec kirjutas: Imre, kui sa alt vasakust nurgast ise kõrgemale ei ulatu, siis oleks võinud Hanneselt abi paluda.
Käbi kirjutas: mul ka uus maja nüüd ja tahaks uut numbrit ja klubi kleepsu .