Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Kahtled meie juhatuse kompetensis?Muidu kõik vinks vonks aga pealkiri oleks pidanud olema Teabenõue, praegusel juhul ei pruugi mingit vastust tulla.
Lihtsalt huvipärast küsin, miks sa arvad, et juhatus peaks riigiga suhtlemise kompetentsi omama? Kas juhatus igapäevaselt tegeleb erinevate seadusete läbitöötamisega? Puusalt pakun, et antud “kirja” saatmise ja vastamise aluseks on 6-7 erinevat seaduse osa (+ võimalikud määrused) - TSÜS, HMS, AvTS, LS, MKS, KoMS, KOKS, need kõik mõjutavad kuidas vastatakse, millal vastatakse ja kas vastatakse jne. Samuti sõltub kõik see kompott sellest kuidas küsitakse ja mida küsitakse ning mida vastuselt oodatakse(tahetakse). Kuna seaduseloojad on arvanud, et olemas peab olema sadu erinevaid dokumente ning sidunud need erinevate “õiguste ja kohustustega”, siis võib juhtuda, et see kes vastama peab, oskab ka nendes orienteeruda ja keerab vastamise endale sobilikku suunda. Nii ei et ootame, vaatame, loodame.Kahtled meie juhatuse kompetensis?
Ma ei arva, ma tean, kes on juhatuses ja tean nende kompetentsi.Lihtsalt huvipärast küsin, miks sa arvad, et juhatus peaks riigiga suhtlemise kompetentsi omama?Kahtled meie juhatuse kompetensis?
Mulle piisab minu haridusest, et teada, kes on klubi juhatuses ja mida nad pädevad.Sul on riigiteaduste või õigusteaduste haridus?Ma ei arva, ma tean, kes on juhatuses ja tean nende kompetentsi.
Asoh, küsi mis ta selle õiguse kohta siis arvab:Telgivai kirjutas: Ja lisaks ehk info mis pärineb pädevalt isikult liiklusõiguse alal.
Telgivai kirjutas: Viidati sellisele infole.
(2) Vajaliku sümboliga tahvli puudumisel võib sümbolit asendada tekst.
Ei või, peab vastama seaduse nõuetele ja neid millele see vastama peab on ikka päris pikk loetelu, eriti kui tegemist on kitsendusega. Näiteks ei tohi keelata parkimist Reformierakonna liikmetele, kuna see ei vastaks võrdsele kohtlemisele.Telgivai kirjutas: Eraparklas võib tingimuste teksti kirjutada mida iganes.