Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Ronny kirjutas: Nii lolli kuulujutu aluseid tahaks lausa kuulda...
dodge, teemast vähe välja minu arvates?dodge kirjutas: Minu meelest ka võiks nendele vanadele risudele teha eraldi kokkutuleku. Nagu retro stiilipidu või midagi.
Nende vanade pannidega sõidavad ju vaesed ja vaesed inimesed on ju nõmedad. Isegi meie peaminister
teab seda. Ja meie peaminister meeldib ju ometigi kõigile. Ta on vaktsineeritud ja ta ei kuulu EKRE-sse.
!Priit Peljo kirjutas:?dodge kirjutas: Minu meelest ka võiks nendele vanadele risudele teha eraldi kokkutuleku. Nagu retro stiilipidu või midagi.
Nende vanade pannidega sõidavad ju vaesed ja vaesed inimesed on ju nõmedad. Isegi meie peaminister
teab seda. Ja meie peaminister meeldib ju ometigi kõigile. Ta on vaktsineeritud ja ta ei kuulu EKRE-sse.
Iseenesest ju täiesti õigustatud küsimus. Võrreldes 10 aasta taguse ajaga on kokkutulekutel haagiste osakaal suurenenud märgatavalt. Aga üks haagis koos autoga võtab ära 2 kohta. Seekord meie võtsime lausa kolm, sest üks osaleja tuli oma autoga teisest suunast ja ainult 130 km kauguselt võrreldes meie 200 km. Ei vabanda ka see, et kolmanda auto kohele poleks suvilaautot mahtunud, ning et ta oli pargitud peaaegu risti ja vastu kanalisatsiooni kaevu. Ikkagi 2.5 õige auto kohta läinud, nagu niuhti. Tõsine ruumi raiskamine. Kevadel Narva tuleb ka minna, sai nimelt jope tellitud mitmete x-idega. Nii et varuge ruumi, korraldajad. Haagised alustavad ja võidavad-kui male termineid kasutada . ( valged alustavad ja võidavad)Motamees kirjutas: Siit saab minna ju süvitsi asjaga. Miks üldse käruga mehed kokkutulekul käivad. Mingu olgu omaette. Ja liigu uued autod on täitsa mõttetud. Nende autode ehitamiseks on kulutatud jälle hulka loodusresursse.
Kummale skaala otsale Sa ennast liigitad? Lihtsalt oleks huvitav teada.dodge kirjutas: Minu meelest ka võiks nendele vanadele risudele teha eraldi kokkutuleku. Nagu retro stiilipidu või midagi.
Panin siin foorumi otsingus sõna "dodge", lugesin tulemusi... ja tegin otsuse, siin foorumis tema postitustele/sõnavõttudele ei reageeri, ignoreerin neid (võibolla )kaminahi kirjutas: Dodge on ennast juba kokkutulekute suhtes tutvustanud. Aga vist isegi ei mäleta?
Sellest ka teema mõttetus.