Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Priit Käos kirjutas: Eavp on täpselt seliine kasulik idioot keda praegusel ajal vajatakse. Tühine jupats aga õhku täis.
Võime põllul kokku saada, kui Su tahtmine nii suur on Aga kartuleid ma Sulle võtma ei tule...Priit Käos kirjutas: Et miks isiklikuks läksin või? Sest mingi hirmunud, lükata-tõmmata, seest tühi arg vennike arvab siin midagi minu vastasusest ja tervisest.ja kukub läbi.lillede mõnitama. Seda kõike ta julgebki ainult oma helendava moblaekraani taga teha. Põllupeal.ma lükkaks ta lihtsalt eest ära käpuli.kui sellist möga tuleks ajama.
Priit Käos kirjutas: Et miks isiklikuks läksin või? Sest mingi hirmunud, lükata-tõmmata, seest tühi arg vennike arvab siin midagi minu vastasusest ja tervisest.ja kukub läbi.lillede mõnitama. Seda kõike ta julgebki ainult oma helendava moblaekraani taga teha. Põllupeal.ma lükkaks ta lihtsalt eest ära käpuli.kui sellist möga tuleks ajama.
Sellise infoga põrutaks kõiksemees Gibraltarini välja ja sealt sama hooga edasi Aafrikasse. Ja just selleks foorum ongi loodud.
Ilmselt tohoh pidas silmas seda teemat, et roaming seal piiriääres käib kord ühes ja kord teises suunas trip.ee/foorum/uldfoorum/mobiilside-euroopas-sinu-enda-koduoperaator-viskab-sind-hinnakirvegaUmbes ämbritäie nafta eest saab nädala paketi, 1 GB.
Vaata, et sama optimism ei korduks Šveitsiga.Kindel see. Seekord oli aja arvestus natuke optimistlik...