Portugalis on teemaksud kahte moodi Tee kohal on kaamerad ja raha numbrid ning tavaline kiirtee maksusüsteem.
Teine süsteem on lihtne.Sõidad tasulisele teele ,võtad tickati ning maha sõites maksad Ettevaatust "kohalike" järgi sõites .Nimelt tuttava portugaallase jutu järgi.nad ei kasuta tasulisi teid põhimõtteliselt.Tasulisel teel Portugali numbriga sõiduauto on suure tõenäolisena rendiautoga prantslane.
Esimese süsteem on keerulisem.See eeldab mingisuguse aparaadi olemist autos .Uurisin asja mõned aastad tagasi ühelt tuttavalt kes kolis Portugali ja ostis auto.Aparaadi pidavat saama (ostma) postkontorist ja iga kuu tuleb arve koju.Küsimusele peale ,kui mul ei ole postiaadressi Portugalis,laiutas käsi.
Mina nende tasuliste lõikude eest maksnud ei ole.Olen mitu korda Portugalis käinud ,keegi ei ole kinni pidanud ega raha küsinud.
Kogu see värk on pisut segane.Või tõesti maksavad ainult Portugali numbriga autod.
Lõpetuseks .
Kui oled võtnud ticketi ,siis tuleb maksta.Mitte mingil juhul via verded (roheline tee) kasutades makseväravast mööda sõita.
Viimati muutis: 29.08.2018 23:13
mõmmi.
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.