Mina olen sellist võimalust näinud vaid Hispaanias paaris Repsoli tanklas, aga paraku oli vooliku teises otsas alati vedruga kraan, mida pidi kogu aeg käega suruma ja veesurve oli selline, et kannatus lõppes ammu enne, kui veepaaki midagi koguneda jõudis...
Tavaliselt on ikka nii, et kõigepealt otsid veekapiga tankla, jätad bussi kuskile nurga taha, jalutad sellise näoga :whistle: , nagu oleks vesi kõige viimane asi, mis sind huvitab kapist mööda, samal ajal profesionaalse pilguga hinnates kraani otsa kuju ja võimalikku veesurvet. Ringiga bussi juurde jõudes võtad oma voolikurulli, monteerid sellele adapterite kohvrist õige otsa ja peatud nagu juhuslikult kapi ees. Siis saabub kõige olulisem moment, mil Sa pead arendama lausa vormeli rattavahetaja kiirust ja osavust - ühendad vooliku kraani otsa ja lased vee jooksma... Edasine sõltub vaid veesurvest ja tanklatöötaja jalgade kiirusest... Kui ta kohale jõuab, võid ju seletada, et tegelikult üritad siin hoopis päikese järgi orienteeruda ja ise ka ei saa aru, kes vooliku paaki on toppinud...:S , aga enamasti oled selle ajaga paagi täis saanud ja võid käsi laiutades, õlgu kehitades ja arusaamatust teeseldes :blink: edasi sõita.
Võibolla on teistel teised kogemused, aga minul on tavaliselt nii läinud...
Kui nüüd päris tõsiselt rääkida, siis kui Sa tööpäeval Keilasse satud, saan Su bussi paagi vett täis lasta ja halli vee ka ära sokutada, aga sellist tanklat, kus saaks ilma oma vooliku ja väikese seikluseta vee kätte, pole mulle kahjuks ette sattunud...