Ma praegu ei julgeks neid veel raha eest müüa, pole saanud piisavalt testida. Kuna ma olen järgmisest nädalast Eestist eemal, siis nn testimise egiidi all võin ühe teha küll. Mis värvi laud? Lauakate on hetkel tumehall nn kummiplastik, seda praegu valida ei saa. Laua värve peaks olema must, tumehall, helehall, valge, võimalik et mingit lollakaid värve saaks veel a'la kollane, sinine, roheline või punane. Võid kirjutada privasse oma soovid.tohoh kirjutas: Kas saab tellida ka endale?
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
punkel kirjutas: Ee, mis mõttes tume? Minu autol on valget värvi. Mis värvi sul vaja on? Mul väga palju värve saadaval ei ole aga äkki leiame sobiva.
Liist on prinditud. Kui see pliit megalt ei kaalu, siis kasuta Mooveri varianti. Kui vaja, siis võin klapitavad "jalad" trükkida.Alex kirjutas: Kas auto küljes olev liist on prinditud või kaubandusest? Mul vaja VW bussi lükanduksele kahe põletiga pliidile lauda ja otsin võimalike lahendusi...ukse siseküljele kinnitamise idee eest juba aitäh
See oli 3D mudeli piltArvo kirjutas:punkel kirjutas: Ee, mis mõttes tume? Minu autol on valget värvi. Mis värvi sul vaja on? Mul väga palju värve saadaval ei ole aga äkki leiame sobiva.
Pildil oli tumehall, vaja oleks jah valget.
Väline laius ongi sama, lihtsalt siin seal sees on natuke pikem kui vaja, et lauda oleks lihtsam sisse toppida. Vist tegin 1 cm kummagile poolele lõtkuks.Arvo kirjutas: Ei ole varu vaja, ehk siis laua laius ja liistu pikkus samad on kena. Tegelikult ongi ju esimestel piltidel ju nii, ehk see, nagu Sinul sobiks küll.