Foorum on taas kenasti toimiv. Kui kellelgi on muresid, raporteerige SIIN.
Suured tänud kaasa aitajatele: punkel, toto, Arvo, Arvo.A, kaminahi ja Motamees

Küljelaua modifitseeritud lõplik variant

Re: Küljelaua modifitseeritud lõplik variant

10.09.2025 19:58
tohoh kirjutas: Kas saab tellida ka endale?
Ma praegu ei julgeks neid veel raha eest müüa, pole saanud piisavalt testida. Kuna ma olen järgmisest nädalast Eestist eemal, siis nn testimise egiidi all võin ühe teha küll. Mis värvi laud? Lauakate on hetkel tumehall nn kummiplastik, seda praegu valida ei saa. Laua värve peaks olema must, tumehall, helehall, valge, võimalik et mingit lollakaid värve saaks veel a'la kollane, sinine, roheline või punane. Võid kirjutada privasse oma soovid.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

10.09.2025 23:31
Kas auto küljes olev liist on prinditud või kaubandusest? Mul vaja VW bussi lükanduksele kahe põletiga pliidile lauda ja otsin võimalike lahendusi...ukse siseküljele kinnitamise idee eest juba aitäh :)

+3725012367
VW Transporter " Ambulance" 2006

11.09.2025 00:08
punkel kirjutas: Ee, mis mõttes tume? Minu autol on valget värvi. Mis värvi sul vaja on? Mul väga palju värve saadaval ei ole aga äkki leiame sobiva.

Pildil oli tumehall, vaja oleks jah valget. 
Tervitustega,
Arvo
Hymer BMCI 550

11.09.2025 08:45
Alex kirjutas: Kas auto küljes olev liist on prinditud või kaubandusest? Mul vaja VW bussi lükanduksele kahe põletiga pliidile lauda ja otsin võimalike lahendusi...ukse siseküljele kinnitamise idee eest juba aitäh :)
Liist on prinditud. Kui see pliit megalt ei kaalu, siis kasuta Mooveri varianti. Kui vaja, siis võin klapitavad "jalad" trükkida. 

11.09.2025 08:48
Arvo kirjutas:
punkel kirjutas: Ee, mis mõttes tume? Minu autol on valget värvi. Mis värvi sul vaja on? Mul väga palju värve saadaval ei ole aga äkki leiame sobiva.

Pildil oli tumehall, vaja oleks jah valget. 
See oli 3D mudeli pilt :) Mul on see liist kerge laua külgedele liigutamise varuga tehtud(et lihtsam oleks sisse seda lauda toppida) kas soovid, et teen liistu ilma laua liikumise lõtkuta? Või tuleb selline nagu mul kasutuses?

11.09.2025 09:40 - 11.09.2025 09:46
Ei ole varu vaja, ehk siis laua laius ja liistu pikkus samad on kena. Tegelikult ongi ju esimestel piltidel ju nii, ehk see, nagu Sinul sobiks küll. 
Tervitustega,
Arvo
Hymer BMCI 550
Viimati muutis: 11.09.2025 09:46 Arvo.

11.09.2025 10:04
Arvo kirjutas: Ei ole varu vaja, ehk siis laua laius ja liistu pikkus samad on kena. Tegelikult ongi ju esimestel piltidel ju nii, ehk see, nagu Sinul sobiks küll. 
Väline laius ongi sama, lihtsalt siin seal sees on natuke pikem kui vaja, et lauda oleks lihtsam sisse toppida. Vist tegin 1 cm kummagile poolele lõtkuks.

14.09.2025 13:23
Sai Arvole testi variant "ratastega" tehtud ja hakkas mulle nii meeldima, et tegin endale ka :) Äkki ongi kerele natuke pehmem variant.

14.09.2025 15:07 - 14.09.2025 15:08

Minul sai nii, olen väga rahul. Kuna täna kleepisin liistu, siis ei ole veel lauale midagi proovinud panna. 
Tervitustega,
Arvo
Hymer BMCI 550
Viimati muutis: 14.09.2025 15:08 Arvo.

03.10.2025 16:18
Täna üks sõber hakkas lauda uurima ja ta tundetu käsi laua eemaldamisel andis sellise tulemuse:

See pole Punkel kuidagi sinu süü, aga testimise tulemus.
Äkki peaks need nagad laiemad olema?

Proovin praegu liimimisega asja parandada.

Tervitustega,
Arvo
Hymer BMCI 550

03.10.2025 19:08
Jah, seda ma natuke kardsin ka, ja tegelikult oli alguses plaan, ka see nn konks eraldi trükkida, et saaks vahetada, kui katki läheb.
Kui liimida proovid, siis tavalised kiirliimid seda ei võta.
Igatahes tänud, et see välja tuli.

Moderaatorid: Ivar Kalev