Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Omahind on alla 1€ aga kust sa need kätte saad on juba keerulisem, postiga on jube keeruline sellist kraami saata(pole taarat).Vamm kirjutas: Meil sama kuivati,te meile ka kronsad.Mitu raha läheb?
No aga kudas ma selle pommikanduri ukse küljest lahti saan? Vaatan selle sõidu ära, eks siis paistab.Priit Käos kirjutas: Teibiga need kaua ei püsi, ükskõik kui suur see kronsa pind on. Teibile piisab kui ühest nurgast kasvõi pisut niiskust alla pääseb ja irdumisprotsess algab. Liimi need kronsad kereliimiga ja võid kasvõi sangpommi sinna riputada.
No kõige lihtsam on niikaminahi kirjutas: Mulle on seni selgusetuks jäänud, millises asendis seda kuivatit kuivatina kasutatakse. Noh, et millal märg pesu selle külge seda sikutama irrotama riputatakse ?
Vaata Arvo.A, kui ma teeks neid vidinaid müügiks, siis ma oleks kindlasti ka huvitatud neid müüma, see tähendab ka saatma või kohale transama. Kuna ma teen seda hobina ja oma bussi tarbeks, siis see saatmine ei ole tõesti minu prioriteet. Olen mõningaid jubinaid pakiautomaadis saatnud aga need on üldjuhl sellised, mis katki ei lähe, kui kogematta, mingi raskem asi peaks karbi ära lömastama. Ma olen kõikidele lisanud STL failid nende alusel võib iga soovija lasta sõbral-tuttaval või ka onlinetöökodadel selle valmis printida. Minu tuttavad käivad näiteks ise minu juures vidinatel järgi.
Märg pesu ei sikutagi neid kronsasi lahti vaid kronsasi "sikutab" lahti resti enda raskus, kui näiteks kruusteelaadset asfalteed pidi sõidad.kaminahi kirjutas:Kuidas märg pesu siin need kinnitused maha sikutab