Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Kas oled saanud teemale lahenduse?dyyp kirjutas: Tere.
Mõlgutan mõtteid bussile gaasi balloonide asemel tanklas ametlikult täidetava gaasimahuti paigaldamisest.
Nii et bussi küljel oleks täiteava, balloon oleks korraliku ülerõhuklapiga, ja et oleks ka näidik bussis.
Mingil ajal astusin selle ideega läbi Gaznetist, ja sealt lajatati mulle hingemattev 1100 euri hinnaks.
Mulle tundub see vähe palju....
Uuriks teie kogemusi, kuhu huvi tundma minna, ja mida veel silmas pidada.
Tänud ette.
See võib olla vahva kohta aga kuidas ma näen hinnad?muhkam kirjutas: Olen tellinud gaasi pudinaid sellistes kohtadest:
vosken.de/Camping-Caravan
shop.hybridsupply.de/de/lpg-cng-shop
Nad vastasid nii:eavp kirjutas: LPG seadme lisa paigaldus kantakse ARK-is (vanasti kanti) sisse tehnilisse passi. Seda siis, kui auto ka LPG pealt sõitma hakkab. Paigaldaja poolt antud lehel lähevad kirja kõik seadmed ja margid, kaasa arvatud paak.
Siit küsimus- kui nüüd ainult paagi paigaldad, kas siis see ka kuskile transpordiametis sisse kantakse? Matkaautol on ju tavaliselt niigi tootja poolt gaasipaigaldus kuskil kirjas.
Hakkasin vaatama ja esimese hooga ma ei saanud aru, mis on nende välismaiste müüjate fenomen? Kas nad pakuvad parema kvaliteediga tooteid? Hind on küll oluliselt kõrgem, siin hind kohaliku käibemaksuga ja ilma saatmiskuluta:muhkam kirjutas: Seal ei ole probleemi näed kohe hindu
vosken.de/Camping-Caravan
Se juuridilise isikutele saab osta ilma saksa käibeta ja hinnad ka paremad. Peab ära registreerima.
shop.hybridsupply.de/de/lpg-cng-shop
Paistab paras kräpp, info nende lehel:kaminahi kirjutas: my.aga.ee/tooted/vedelgaas/aga-komposiitballoonid/
manuaalne, iga ilma mõõdik peal, kaalult kerge.
Siiski ei täida see algset eemärki vabaneda täielikult balloonidega tegelemisest!kaminahi kirjutas: Ei oska füüsilisest küljest seda aurustumist küll mõista, aga ma igatahes näen palju paremaid külgi esimesena.
No kuidas ma ütlen. Kujuta nüüd ette, et sõidad kodust kauaks ja kaugele. Sa ei pea isegi kaugele sõitma aga ikkagi kauaks. Igal juhul su 2 balloonikest saavad tühjaks. Oled tsivilsatsioonist (meie mõistes) väljas. Kus sa neid täidad?kaminahi kirjutas: Täitma jah pidi neid ka. See on tõsi.
Täitsa mõistan. Me ka ei taha külmale maale aga on plaan minna kaugele kaugele, kuid soojale maale, samas 0-küttega ei pääse.Lisaballoonid on kaasas.kaminahi kirjutas: Äkki taipan siis lisa kaasa võtta, aga loogilisem on minu puhul selle vajaduse ebatõenäoline tekkimine. Mina külma kätte ja veel kaugele ei himusta.
Ivar Kalev kirjutas: No kuidas ma ütlen. Kujuta nüüd ette, et sõidad kodust kauaks ja kaugele. Sa ei pea isegi kaugele sõitma aga ikkagi kauaks. Igal juhul su 2 balloonikest saavad tühjaks. Oled tsivilsatsioonist (meie mõistes) väljas. Kus sa neid täidad?