Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
stiihia kirjutas: Ehitan ise kaubikust matkaautot ja kavatsen reisida terves Euroopas. Kasutan gaasi ainult söögi tegemiseks.
Kust ma Eestist ballooni omale saan, ja kui suurt soovitate?
Korvimees kirjutas:stiihia kirjutas: Ehitan ise kaubikust matkaautot ja kavatsen reisida terves Euroopas. Kasutan gaasi ainult söögi tegemiseks.
Hakkaks nüüd probleemi lahkamisega algusest pihta Kui kasutada gaasi ainult söögi tegemiseks, siis peaks ühest balloonist jaguma mitmeks kuuks, juhul muidugi, kui pole tarvis toita tervet jalgpallimeeskonda või siis on tegu erilise gurmeereisiga, kus potid pannid pidevalt tulel. Tavaolukorras (kui ei plaani just aasta(te)pikkust reisi) peaks ühest ballonist olema söögitegemiseks küll ja veel.
Kõik on õige.Kas olen asjadest õigesti aru saanud?
Vilkuj kirjutas: Kas keegi oskab soovitada peenema seinaga ja painduvamat gaasivoolikut kui meil siin Eestis tavapäraselt müügil on?
Kas veel pakid ja ehitad sõidukit, oled veel reisil või juba tagasi? Hea oleks kuulda, kuidas läks.stiihia kirjutas:Korvimees kirjutas:stiihia kirjutas: Ehitan ise kaubikust matkaautot ja kavatsen reisida terves Euroopas. Kasutan gaasi ainult söögi tegemiseks.
Hakkaks nüüd probleemi lahkamisega algusest pihta Kui kasutada gaasi ainult söögi tegemiseks, siis peaks ühest balloonist jaguma mitmeks kuuks, juhul muidugi, kui pole tarvis toita tervet jalgpallimeeskonda või siis on tegu erilise gurmeereisiga, kus potid pannid pidevalt tulel. Tavaolukorras (kui ei plaani just aasta(te)pikkust reisi) peaks ühest ballonist olema söögitegemiseks küll ja veel.
Aitäh, seda on hea teada. 11kg balloonist jagub siis päris kaua. Aga jäi tõepoolest mainimata, et tegemist polegi tavaolukorraga. Plaan on aasta aega Euroopas tuiata.
Leidsin adaptrite kohta sellise lingi: www.mylpg.eu/adapters#Adapters Selle põhjal saan aru, et meil siin Eestis on balloonid Dish ühendusega. Dish üleminekuid muu Euroopaga pakub näiteks see leht: www.lpgshop.co.uk/dish-m10-to-all-europe-adapters-set/ Kas olen asjadest õigesti aru saanud?