Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Kaldun ka sama arvama.Arvo.A kirjutas: Ok, ju see mootor siis niimoodi tehtud, et igal korral võtab küünlad järgi. Vanem versioon, mine tea.
Ma olin mootori ja käigukasti restaureerimisega nii ametis, et läks vist meelest. :blush: Õli ja õlifilter said muidugi vahetatud.Arvo.A kirjutas: Teisalt muidugi küsiks seda, et kas sa enne pikka reisi siis täishooldust ei teinudki- justnimelt filtrid?
Mina küll su väidet ei saa kinnitada. Ivecol süttib see tuli kogu aeg. Põleb küll lühikest aega. Samuti pole see tuli üllatuseks Peugeotil ja Citroenil. Suveajal küll hetk, aga ikkagi.Arvo.A kirjutas: ... Enamus foorumlasi võib kinnitada, et vähemalt praeguste temeperatuuridega ei rakendu kellelgi ükski eelsüüteküünal ...
Kas teadjamehe näpppole mette etteandepumba käsikangil? Kõrgsurve pump paistab altpoolt.Illar kirjutas: ...Kui Rumeenia "teadmamehed" viitasid pildil olevale kõrgsurve pumbale...
Pahmaka viskab küll, korraliku sinise ja on alati visanud. Ma mõtlesin, et see on vana diisli puhul normaalne. Peale mootori käivitumist siis mõned hetked ja edasi on korras.Illar kirjutas: Teoreetiliselt annab, kuigi see viga ei teki üleöö. Ja sel juhul peaks käivitamise ajal sumbutajast sinist viskama või vähemalt peale käima minekut ilma vineseks ajama. Samas ajab "kusev" pihusti sinist ka kuuma mootoriga. Kui selliseid sümtomeid ei esine jääb diagnoos ikkagi rumeenlase sõrme otsustada - viitab see siis etteande- või kõrgsurve pumbale.
Meenus lugu, kus patsiendile öeldi, et jala amputeerimine kulges edukalt, aga kahjuks juhtus olema vale jalg...Illar kirjutas: ... - viitab see siis etteande- või kõrgsurve pumbale.