Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
muhkam kirjutas: Manuaal
cdn-reichelt.de/documents/datenblatt/D400/PP1002_PP2004_BDA.pdf
fasams kirjutas: Mul siis nüüd see mudel
www.reichelt.de/?ARTICLE=122398&PROVID=2373&utm_source=display&utm_medium=ret&utm_campaign=crit
Kas see ka ennast ise välja lülitab, kui saba järgi panna?
Illar kirjutas: Ma ei pruugi antud hetkel probleemi olemust läbi hammustada, aga nii minu praegusel, kui ka vanal bussil on/oli inverteri probleem väga lihtsalt lahendatud: osad pistikupesad on voolu all siis, kui väline toide küljes ja teised siis, kui seinal olevast nupust inverter sisse lülitada - vahet pole, kas siis koos välise toitega või ilma... Kui muidu meeles ei püsi, millisest pistikust millal voolu saab, võib ju neile märgid peale teha... Ja inverterit ära küpsetada pole kuidagi võimalik...
Minu autol on kõikides pistikutes vool koguaeg (inverterit saan ka välja lülitada), sõltumata siis kas välisvool taga või ei.
Vahele on tehtud väike el karbike (mille sisu ma ei oska kommenteerida), mis hoiab inverteri ja välisvoolu automaatselt lahus. St. kui ühendan välisvoolu taha, siis inverter küll töötab, aga voolud omavahel kokku ei puutu.
murumees kirjutas: Hetkel minul ka see teema,arvan,et kui invertist tulev 220v pista auto 220v sisendisse siis peaks ju loogiliselt saama kogu süsteemi .Sõites ju akut laetakse ja kui tavavool saadaval siis üks ots välja ja teine sisse...või on veel mingi probleem selles,tänan!