Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
muhkam kirjutas: Uuri välja kui palju laadiaja kannatab watte.
Oma jaoks pead välja mõtlema kui palju sul vaja on.
Kui suurem kogus tarvis siis võime kopereeruda.
Mul kontakt Hiinas kes nõus saatma, aga oleks kogust taha vaja.
muhkam kirjutas: Saksas toodetud sama 100 wattine u.250euri tuuri ja hiinas toodetud sõltuvalt kogusest 60 euri tk. hiinast siia lisandub transport.
Rein kirjutas: Teate, mina kardan neid hiina asju, mida sealt "otse" tellitakse. Ilma, kui pole sellele hiina tootele korralikku logo peale kleebitud ja pole kindel, et ta on kvaliteedi kontrolli läbinud. Mingi 3-4 korda käis mu "täpselt Honda" lumefrees remondis. Nüüd peale viimast töötamist jäi edasiveo süsteem paika. Husgvarnal pidi see kestma ca 500 tundi, maketil kestis see 5 tunni kaupa . Aga uurin välja, palju max lubatud võimsus on, siis enam vähem saab eelarvele teada.
tohoh kirjutas: Ka mina oleks huviline vähemalt ühele, võib-olla ka kahele, oleneb kuidas katusele mahub. Aga seal on ka miskit vahevidinat vaja, mis paneeli ja matkaka el.süsteemi vahele pannakse?
muhkam kirjutas: Täna siis jõutsime nii kaugele, et proovi paneelid said makstud.
Ega Hiinlastga kiirelt asju ajada sa, enne tuleb mittu meili ilmas ja lastest vahetada.
Suuri koguseid ei saada esimesel korral, vaid proovi partii. Sellel firmal on selline müügi strateegia. Hinda ka ei lase kaubelda enne kui oled asju oma silmaga näinud.
Tellisin siis 4 tk ära lennupostiga. Kui raha jõuab neile siis 3 päeva jooksul pannakse teele ja siis 3 päevaga peab DHL tooma nad Tartu ära.
Merekonteinerid on neil puidust kuhu korraga mahub 20tk. Sellist kogust hakkatakse tootma alles peale raha laekumist ja merd mööda tulevad 35 kuni 40 päeva.
Paneelidega antakse soovikorral kõikvõimalikud sertifikaadid kui soovi on.
Lennupostiga tule paneeli hind 113 euri + kui juhuslikut läheb tollimaks.
Merd pidi tuleks hind 85euri + tollimaks
Kui paneelid kohal jõuavad teen pildid ja postitan kohe ka need ja kelle huvi saab neid Tartus näppida ka.
2tk oleks vabad ka kui kellegil huvi on. Oma autole hakkan vast aprilli keskel paigaldama kahte tükki.
muhkam kirjutas:tohoh kirjutas: Ka mina oleks huviline vähemalt ühele, võib-olla ka kahele, oleneb kuidas katusele mahub. Aga seal on ka miskit vahevidinat vaja, mis paneeli ja matkaka el.süsteemi vahele pannakse?
Peale paneeli läheb vaja kinnitust paneeli jaoks, laadimiskontroller akude ja paneelide vahele (kui ei ole seda vidinat siis kukub keetma akusi) ja igasuguseid ühendusi ja osavate näpude ringi.
Seda paneeli kinnitus saab osta ja ise teha kuidas kellegil huvi ja võimalused on.