Osram H7 G2 keegi kasutab?

Osram H7 G2 keegi kasutab?

08.01.2025 23:16
Tahaks natukene paremat esivalgustust Ducato 2011 saada ja selleks praegu oleks H7 ledi kasutamine. Osrami H7 kasutamist lubavad päris paljud EU riigid, kuid seal puudub Ungari ja Eesti, mis on minu sõidusuundades väga olulised. Huvitav, kui on kaasas vahetuspirnid, kas siis teepeal piisab ainult vahetamisest ja saab edasi sõita(trahv ilmselt on ka sees) või suunatakse ülevaatusele?
Plaan oleks panna need pirnid

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Osram H7 G2 keegi kasutab?

10.01.2025 00:17
Kui ei ole lubatud, siis sõidan nendega, mida lubatakse. 
Raivo Koppel
729

10.01.2025 12:15
Mina kasutasin neid Nightbreakereid ( olid Osramid või Philipsid) Ikka ka kena vahe tavaliste pirnidega. Neil ju ei tohiks maast tulevat vahet olla - on Eestis või Saksas.
Knaus VAN TI 600 ME `2008
Klubiline 644

10.01.2025 14:12
Kas kasutasin halogeene või LED e ?
Siin küsimus just LED idest. 
Ja iga maa paneb oma määrusega paika kas on lubatud või mitte. 

10.01.2025 15:07
Mina rääkisin tavalistest Nightbreakeritest, halogeen, mitte LED. Oli ka tuntav vahe vanade lihtsate pirnidega.
Knaus VAN TI 600 ME `2008
Klubiline 644

10.01.2025 23:01
Telgivai kirjutas: Kas kasutasin halogeene või LED e ?
Siin küsimus just LED idest. 
Ja iga maa paneb oma määrusega paika kas on lubatud või mitte. 
Tehnoosakonna lakooniline vastus, et peavad vastama mingite ÜRO nõuetele ja väidetavalt nendel pirnidel seda vastavust ei ole, kuidas mujal siis need vastavad, jääb hetkel arusaamatuks.

Need tavalised NB-d on mul ka olemas aga selle venna katsetuste põhiselt on ikka vahe väga suur.

13.01.2025 14:11
MIna sõitsin oma vast mahamüüdud bussiga just nende samade Ledidega CA 3 või 4 aastat.
Seaduse järgi justkui ei tohi, aga ülevaatuse ajaks panin tavapirnid tagasi ja ignoreerisin probleemi.
Kuivõrd juba umbes pooles euroopas on need pirnid ametlikult legaalsed, siis ei hakka ükski politseinik sind niisama kottima.

Ja veel, valguse osas olid need pirnid ikka kohe PALJU paremad, kui ükskõik milline halogeen, samas valguse joonis jäi ilusti originaaliks, ja vastutulejat ei pimesta.
Seega soovitan soojalt.
Eesti Karavan klubi liige nr - 1615
Raul Jürgenson

Moderaatorid: Ivar Kalev