Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Seda ma ka müüjalt küsisin. Vastas, et katus ise jahutab ja nii ongi ettenähtud? Ja teine asi veel see, et mul laineline katus. Lainepõhjad saaks muidugi silikooniga äärtes kinni lasta.Ivar Kalev kirjutas: Sellele ei jää ju alla õhutust?
Eltmaa kirjutas: Pigem paneel kütab täiega salongi. Õhuvahe on igati mõistlik tekitada paneelide alla.
Selles jutus on küll iva. Lisakuumust ei tahaks küll kuidagi.
Peale müüja jutu kuulamist tasub vist asjatundjatega rääkida. Neid mõned leiab Eestist.elmarm kirjutas:Seda ma ka müüjalt küsisin. Vastas, et katus ise jahutab ja nii ongi ettenähtud? Ja teine asi veel see, et mul laineline katus. Lainepõhjad saaks muidugi silikooniga äärtes kinni lasta.Ivar Kalev kirjutas: Sellele ei jää ju alla õhutust?
Ivar Kalev kirjutas:Peale müüja jutu kuulamist tasub vist asjatundjatega rääkida. Neid mõned leiab Eestist.
Selle asjatundja leidmise eesmärgiga sai siiapoole just pöördutud
Küsi siis temalt - Rene Eesik, AVVS OÜelmarm kirjutas:Ivar Kalev kirjutas:Peale müüja jutu kuulamist tasub vist asjatundjatega rääkida. Neid mõned leiab Eestist.
Motamees kirjutas:Eltmaa kirjutas: ... tellisin aliexpressist 100 kulli odavamalt. ...
Just seda silmas pidasingi.
Praegu esimene küsimus on - kas selline katusele liimitav on üldse hea mõte. Kui ikka ei sobi, siis pole mõtet ka aliexpressist tellida.
Kui suure õhuvahe sa sinna õhukese paneeli alla jätaksid? Seda muret pole, et sinna alla vesi jookseb ja siis külmaga midagi katki jäätab?Eltmaa kirjutas: Pigem paneel kütab täiega salongi. Õhuvahe on igati mõistlik tekitada paneelide alla.
Ivar Kalev kirjutas:Küsi siis temalt - Rene Eesik, AVVS OÜelmarm kirjutas:Ivar Kalev kirjutas:Peale müüja jutu kuulamist tasub vist asjatundjatega rääkida. Neid mõned leiab Eestist.
Tänud Ivar! Sain kõigile küsimustele professionaalsed vastused