Tere
Mul plaan juba tükk aega suvila osta. Olen siit-sealt külajutte uurinud, aga tahaks asjaosalistelt endalt saada väärt infot kogemuste põhjal.
Tahaks põhjamaist varianti, millel oleks vesiküte ja parem soojustus, samuti oleme vaadanud eraldi voodiga, et ei peaks diivanit ja lauda kogu aeg kokku ja lahti lappama. Kas oskate öelda, mis laiusega Soliferide kaheinimese voodid on?
Kuna suvilaid väga erinevaid suuruseid ja hinnavahe ei ole märkimisväärne, siis kuidas nende suurematega liigelda, eriti just Eestimaa loodudses on? Kas pikematega on väga võimatu auklikel metsateedel sõita/manööverdada või on nad hea kõrgusega, et vastu põhja väga lööma ei hakka?
Teine küsimus, mis marki pigem soovitate, et ikka varuosi leiaks ja väga keeruline remontida ei oleks? Olen kuulnud head Soliferi kohta, kas 1995 pluss/miinus mõned aastad oleks hea valik? Naabrimees soovitas Dethleffsi, kas nendel ka vesiküte ja töökindlus sama?
Kas Tallinnas keegi ka haagissuvilate remondiga tegeleb, kui tekkib vigu, mida ise remontida ei oska?
Tänud iga nõuande eest!
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.