Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
PeepPorilaud kirjutas: Ei,EI ole mina solvunud ega ka seotud üldse nende tegijatega.
Kuigi ei saa salata, et olen aga näinud asja ja nendega kohtunud küll jah.
Olen ise oma silmaga näinud ja käega katsunud reaalsuse olemas-olevat 1:1 mõõtkavas maketti milline see haagis olema hakkab ning tean tehnoloogia plaani kuidas seda tegema hakatakse.
Tark oli üks ArvoA lause mis ütles, et ootame asja ära.
Eesti ei olegi ju sellise asja turg nagu matkaautod ja haagised.
Meid ju polegi ja pole ka seda kultuuri s.t. on natuke aga see on kõik ühes suunas kaldu. Ehk siis ei saagi sellist asja meie turu järgi teha ja plaanida.
Ei tasu solvuda kui keegi selle avalikult välja ütleb.
Piisab vaid sõita Soome, Rootsi, Norra või siis allapoole juba alates Poola, Saksa, ... üle mere kuningriiki kui saab aru kus on turg ja millele on turgu ja turgu ON kõigele.
Ega poeuue täismõõdus ja kõikide mugavustega matkaautoga reisija ei peagi ju mõistma seljakotiga ja telgiga reisiva inimese tegevust. See haagis on ju samamoodi täiesti teise sihtgrupiga kui siinse seltskonna harjumused.
Või ei ole ? Igal juhul paljud seljakoti matkajad vaatavad omas mõttes küll matkaautode omanikke küsiva pilguga "MIKS selline auto mis niisama seisab" ?
Ehk tolerantsust härrased ja prouased, tolerantsust sest maailm on väga kirju igas mõttes.
Mis nõu Te muidu annaks ?
Ma ei tea hetkel kas Edvard ise seda teemat ja foorumit loeb aga võin talle seda vahendada.
kaminahi kirjutas: See on kaunis.
suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=296209442&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&fuels=DIESEL&isSearchRequest=true&minVehicleLength=9000&pageNumber=3&scopeId=MH&sfmr=false&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&searchId=fee1ecb3-17ea-5bf1-4e3c-0e9458664478