Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
meego kirjutas: Kui küljepealt avast vaadata siis on näha leeki, mis on lillaka tooniga ja kui leek läheb suuremaks siis hakkab kõvemini undama.
meego kirjutas: Ostetud Betooni tänavalt ja peaks olema nn "talvine" aga ballooni peal "KOKKA GAASIGA"? Vaatan uuel nädalal selle AGASOL gaasi ja proovime siis uuesti.
Rein kirjutas: Ärge jamage muudega, kui AGA.
meego kirjutas: Betooni tänavalt ma ostsin ja küsisin "talvist" ja andsid mulle sinise balloni. Kas ballooni värv määrab miskit? Rohkem oska miskit öelda.
meego kirjutas: Sinise ballooni peal on KOKKA GAASIGA. Aga AGASOL on ostetud, õhtul proovin kui jõuan . Nii palju veel kui jälgisin, siis käima läheb, leek on lahja ja mingi aja pärast kustub. Kui üritab uuesti süüdata siis enam ei lähe, ainult paugub.
Sry, kiire oli!Imre kirjutas:Rein kirjutas: Ärge jamage muudega, kui AGA.
????
Äkki põhjendad ka natuke
Rein kirjutas:Sry, kiire oli!Imre kirjutas:Rein kirjutas: Ärge jamage muudega, kui AGA.
????
Äkki põhjendad ka natuke
Ostsin mina siis gaasi sooja kiirguri, selle, millel gaas käib kõhtu. Kuna mul haagises nagunii 2 pudelit pideval täis, siis ma arvasin, et kasutan neid. Selgus, et küljepealt reduktor ei sobi, vaid on vaj aseda klõps-pähe surutavat, aga kuna oli juba jahe õhtu ja poed ka kinni, siis tarisin oma AGA pudeli kõrvale ja igatahes, tuli alla. Oli selline ilus sinine leek, vuhises ja andis kuuma. Põletasin siis selle tühjaks ja järgmiseks võtsin siis pealt klõps gaasi, ehk siis selliselt firmalt, nagu Kodugaas. Väidetavalt pidi sisu olema ReolaGaas. Panin siis selle külge ja tulemus sitemast sitem, põleb mingi kollase tahmava leegiga, sooja ka nagu ei anna nii hästi, kui peaks. Paraku jällegi pealmise reduktoriga AGA oma pole, ilmselt lõikan sellele varje kolule augu sinna, kus kohas reduktor ära ei mahu.
Sai nüüd pikk jutt, AGA ikka põleb hästi ja hea leegiga
AGA oli ka mäletamist mööda karavaniklubi liikmekaarti esitamisel soodustusega müüjate nimekirjas.
Seda ka veel, et kus iganes lähi välismaal olles on ikka AGA esindus, kus saad uue vastu tühja välja vahetada
Kodugaasi pudelit ei vaheta sa ei soomes, ega saksas täie vastu. Lisaks küsisin eraldi üle veel, et propaani.Imre kirjutas:Rein kirjutas:Sry, kiire oli!Imre kirjutas:Rein kirjutas: Ärge jamage muudega, kui AGA.
????
Äkki põhjendad ka natuke
Ostsin mina siis gaasi sooja kiirguri, selle, millel gaas käib kõhtu. Kuna mul haagises nagunii 2 pudelit pideval täis, siis ma arvasin, et kasutan neid. Selgus, et küljepealt reduktor ei sobi, vaid on vaj aseda klõps-pähe surutavat, aga kuna oli juba jahe õhtu ja poed ka kinni, siis tarisin oma AGA pudeli kõrvale ja igatahes, tuli alla. Oli selline ilus sinine leek, vuhises ja andis kuuma. Põletasin siis selle tühjaks ja järgmiseks võtsin siis pealt klõps gaasi, ehk siis selliselt firmalt, nagu Kodugaas. Väidetavalt pidi sisu olema ReolaGaas. Panin siis selle külge ja tulemus sitemast sitem, põleb mingi kollase tahmava leegiga, sooja ka nagu ei anna nii hästi, kui peaks. Paraku jällegi pealmise reduktoriga AGA oma pole, ilmselt lõikan sellele varje kolule augu sinna, kus kohas reduktor ära ei mahu.
Sai nüüd pikk jutt, AGA ikka põleb hästi ja hea leegiga
AGA oli ka mäletamist mööda karavaniklubi liikmekaarti esitamisel soodustusega müüjate nimekirjas.
Seda ka veel, et kus iganes lähi välismaal olles on ikka AGA esindus, kus saad uue vastu tühja välja vahetada
Eks see Kodugaasi oma sattus Sulle tõenäoliselt butaani-propaani segu sellest ka halvem põlemine jahedas.
meego kirjutas: Sai igaks juhuks ka üle lahe naabritelt küsitud ja vastus oli ka et sellel ahjul peab reduktor olema 500mbar. Kus kohast ma sellise saan? Või on üleminekuid olemas. Vaja siis sellist, aga vastupidist