Urmas 688 kirjutas: Haagisega liikumine Euroopas
EAVP- see sama link mille postitasin ütleb, et Saksamaal võib haagissuvilaga spetsiaalse lisavarustuse (stabiilsuskontrolli süsteemi) olemasolul sõita kuni 100 km/h... kui autorongi täismass ei ületa 3500 kg
.
Rahulikku liiklemist!
Tervitades
Urmas
Sel juhul peab midagi muutunud olema. 2008 ostsin saksast kütuse veoks ümber ehitatud VW T4 Carawelle. Kütuseks oli rapsiõli, autol oli saksamaal sees paak 940 liitrit.
Järgi käis tal kahe teljeline haagistankur, mille mahuti oli tema väitel 1,7 tonni.
Auto oli kandevõime poolest ümber ehitatud ja Berliini ARK ka arvele saadud. Ise ta elas Lõuna Saksamaal.
Piduritega haagise lubatud mass 3000kg Täismass 3400 kg Kandevõime 1450kg Tühimass 1950kg Autorongi mass 5800kg
Lubatud suurim kiirus oli tal saksamaa teedel autorongina 100km/h
100 märk oli taga nii haagisel, kui autol , peal oli ka sõidumeerik-kirjutaja. See on ka ainuke auto, mis mul on sõitnud spidomeetri järgi 100 ja sama kiirus ka navi järgi.
Ise ta väitis, et laskis selle auto spidol õigeks panna .
Kõik , peale selle üle 900 liitrise paagi sain ka eestis arvele. Lõpetas müüja tegevuse seetõttu, et saksa riik pani aktsiisi rapsiõlile, kui kütusele.
Muidugi haagisega saksamaal sõites olen varasemalt ka korduvalt näinud, kuidas hobuveohaagised 100 märk taga sõidavad 120 mõõda. Nii et väga seda ilmselt ei kontrollita.
Haagissuvilad mis sõidavad seal sajaga on muidugi märgistatud. Aga päris kidlalt olen näinud ka suuri vedukautosid ees, mis kuidagi ei saa 3,5 tonnise autorongi sisse mahtuda.
Tsehhis ja Slovakkias olen haagisuvilaga käinud kaks suve eelmisel kümnendil. 100 pole olnud kiirus, mille pärast oleks kinni peetud.