Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
meelis kirjutas: Mul on umbes samasugune pill ja ma väidan, et mina seda käru sinna järgi ei võtaks. 100 saan sisse rohkem tühjalt ja allamäge on ka 110 ära nähtud. Muul ajal pigem pedaal põhjas kinni ja 90. Saksas Kasseli kandi pikkadel tõusudel lõpetan 40 km/h ja siis on häbi rekkajuhtidele silma vaadata, sest segan neid juba korralikult. Ja 90-ga hakkab mootor juba kurjemat häält tegema. Stiilis ära mind piina. Lauskmaal võib lühematel reisidel midagi sappa võtta ja kohale ilmselt jõuad. Endal on ka kindel plaan teine buss soetada. Mootori jõudlus on tõsine stiimul.
Ivar Kalev kirjutas:Priit Peljo kirjutas: Kas selline veduk tegelikul ka 2700kg haagist vedada jäksab?
Miks sa seda küsid?
Arvo.A kirjutas: Aga millist tüüpi sa sellise paaritonnise haagise puhul üldse silmas pead? Et paned enda praeguse suvila matkaautole sappa? Samas peab see suurem seltskond sõidu ajal ka kuskil istuma- kas siis enda isiklikus sõiduautos ja ööbivad haagises või on matkakas endas näiteks kuus istekohta, kus siis kõik koos sõidavad. Üle kuue (passis kirjas oleva) istekohaga autot pole veel trehvanud.
Mul passis piduritega haagis 1600kg. Mootor 85kW. Ei tea, kustkohast nendele nõrkadele transititele 2,7 on võetud.
Priit Peljo kirjutas: Sellel liikuril ikkagi 6 kohta, kuigi passis 7
Vastus:
Tere!
Anteeksi.
Huonosti tunnen tuotteemme, huomaan.
Siinä on juurikin niin, kuin itse kirjoitin, eli massat, (painot) on antaneet
mahdollisuuden 1 matkustajan paikan siihen sivusohvalle, ilman turvavöitä.
Ennen vuotta 2006 tämä oli mahdollista Suomessa vanhojen määräysten mukaisesti.
Matkailuautossa ei voi olla ohjaamossa tuota 2+1 istuinta, koska ohjaamosta asunto-osaan
ja toisinpäin pitää olla esteetön kulku.
Talvo kirjutas: Minu esimene matkakas 2006 oli Fiat Ducato 99 aastast. Ostsin selle soomlase käest. Passis oli 8 kohta. Turvarihmad olid 4-le. ARKis ka öeldi, et ainult 4 kohta saan passi. Ei lugenud nendele, et Soome kuulub ka EU-sse. Mingi kuu aega vaidlesin ja kirjutasin. Lõpuks pandi ikka 8 kohta tehnilisse passi sisse.