Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Tean, et üks meie foorumi kasutajatest on uurinud sateliit-jälgimissüsteemi paigaldamist. Kuna ma ise olen asjas võhik, siis äkki too mees võtab vaevaks ise asja kommenteerida ja kirjeldada.
ford Hääleta:
Gaas
Gaasina kasutatakse propaani-butaani segu või siis puhast propaani. Viimast peaks kindlasti kasutama talvel, kuna selle aurustumine on madalatel temperatuuridel parem. ..........Pikematel reisidel peab kindlasti arvestama seda, et kas reisil leiab vajaliku otsaga ballooni. Kasutusel on tavaliselt reduktoriga või siis kiirühendusega balloonid. Eestis müüakse praktiliselt igas tanklas mõlemaid variante. Samas Saksamaal on valdavalt kiirühendusega balloonid ja Poolas vastupidi ainult reduktoriga.
eavp Hääleta:Miks viimast postitust ise kustutada ei saa ?
Kahjuks ise, jah, oma postitusi kustutada ei saa. Kui on soovi mingit postitust kustutada, siis peab mulle või Fordile teate saatma.
ford
Mobiilne valve? Huvitav...
mul on küll majal GSM valve näiteks ja see töötab liikumisandurite ja ka tuletõrje signalisatsiooni põhjal, aga kuidas see autos toimib?
Nagu ma, Nipermann, Su jutust aru saan, oled sa seda kasutanud ehk siis oma sportautole pannud. Äkki selgitad natukene selle töö põhimõtet. Kust saab ta signaali näiteks akna purustamisel ja kuidas ta selle mobiilile edasi saadab?
...