Olen neid autosid jälginud, mis Auto24 on müügil ja hoian nende hindadel ka silma peal, kuid pole märganud ühtegi, mis kutsuks kohe ostma. Paljud on seal olnud väga pikalt müügis ja kui mõelda veel seda, et mul ei ole tagasitulles selle autoga ilmselt midagi teha, kuna tõenäoliselt (ei hakka ütlema kindlalt) oleksin peale seda käiku aastateks Eestiga seotud ei ole mul seda asja vaja ka hoovi niisama seisma. Siis oleks aga mul see müük raske...
Gulfstreamiga nõus selle koha pealt, et ilmselt oleks mõttekam osta siit auto ja kohendada seda veidike. Gaasisüsteemi soovitus on hea, kuid ma kahtlen, et korraliku süsteemi korralik paigaldus on investeeringut väärt. Mõistan küll odavama kütuse plusse, kuid kas ümberehitus on seda väärt. Liiati mul puuduvad gaasiga autodega kogemused. Ise eelistaksin ikkagi diislit.
Vamm Transiti plussiks oleks tõesti see, et asju saab odavalt ka kohapealt, kuid olen ise veidi negatiivselt meelestatud nende kuulsuse tõttu. Kuid eks raha paneb mu asjad paika.
meelisega pean selles osas nõustuma, et Saksast toomine on riskantne ja kallis. Kuid siiski on see üks võimalustest.
Nõus ka selle osaga, mis puudutab mõne bussi/kaubiku ümbertegemist ja kindlasti auto, mis on Euroopas levinud. Ma tahan, et auto oleks ikkagi sellises korras, et ma ei pea teepeal mingisuguseid suuremaid asju ette võtma. Seepärast sobib ka algelisem variant, mis oleks tehniliselt lihtsa ehitusega. Näiteks ei pea ma roolivõimendit primaarseks mugavuseks, kuna vanadel autodel võivad nad ootamatult hakata nalja tegema. Elus piisavalt erinevate Gazide rooli keeranud ja peaks mõne kaubikuga ikka hakkama saama

.
Motamehega olen nõus, et autol on käigud, kuid eelnevad kogemused Norras ja Austrias liiga väikese võimsusega autoga on näidanud, et ainult käikudest ei piisa. On vaja ka võimsust, mis neid käike lubab kasutada. Need on piirkonnad, kus on siiski umbes pool teekonnast tõus ja nendel tõusudel on ka liiklus. Jääd lihtsalt pidevalt ette (ka veokatele) ja sõitmise nautimise asemel vahid muudkui peeglisse.
Nõus, et omal ajal sai Nõuka territooriumil mägedes mossega hakkama, kuid vaevalt sa tahad selle mossega minna alpidesse. Ilmselt tuleks ka politseiga tegemist.
Mõni üldisem küsimus veel siia.
Pesemine on üks neid asju, mis veidike paneb juurdlema asja üle. Kuipalju peaks arvestama keskmiselt kämpinguplatsi eest raha, mis annaks ka võimaluse pesemas käia? Kuipalju need tanklate pesemisvõimalused maksavad?
Küsiks veel seda, et kuipalju on teil siis juhtunud autoga midagi sellist, et miskit vajab tõesti parandamist ja ostmist Euroopas?