Keven kirjutas: Tere,
(ennem kui ise hakkan šabloone joonistama otsustasin uurida foorumist).
Soovitan soojalt teha šabloonid parketi aluskattest, seda materjali saad painutada ja liigutada ning kipsinoaga põranda "ääri" mööda seina kontuuri lõigata. Mul oli esimene kord sellist asja teha aga kindlasti ma teeks nii: kõigepealt parketialuskattest lõikan nii head šabloonid kui võimalik, siis võtan seda tuuletõkke või niiskustõkke paberit ja laotan nad sinna peale välja. Kompunniks õigkes nurgad(lõigates kipubad nõksa lokusma) paberile, sama teeks kurvidega, siis lõikaks selle asjanduse +1cm perimeetrist suuremana ja timmiks(lõikaks) bussis 100% õigeks. Natuke peab arvestama, et vaibamehed ei saa teatud nurkasid ääristada, minu arust oli probleemiks teravnurgad mingist kraadist alates ja väga peenikesed välja ulatuvad ribad. Kinldasti tasub läbimõelda ülekatet teema, kui on vaja vaipasid nn "jätkata"(erinevad tsoonid), ise teeks siuke 15-20cm ülekatet ja siis trukkidega kinni. Soovitaks nn krõpsudega(takjas) põranda külge hiljem kinni ka panna(kui on tegemist pehmema vaibaga, siis hakkavad ikkagi liikuma). Mina kasutasin ainult seda nagadega poolt(ettevaatust kleepimisel, kindlasti kasuta kindaid, muidu võid surumisel näppe vigastada) vaiba enda aluskiht jääb suht enamvähem selle takja külge. Ise ostsin vaibad ja lasin ääristada
Vändra vaibapoes
Valik ja hinnad normaalsed.