marx224 kirjutas: Tere,oleks väga huvitatud,aga juuni kuidagi ei sobi,puhkusegraafikud peavad veebr.lōpuks kinnitatud olema ja ei osanud sellist aega planeerida.Varematel aegadel oli jutuks juulis minek.Ideaalne oleks selline väike käik sobitada kevadise kokkutulekuga,jääks kōik ühte kanti.
Jah, need muud ajad mõtlesin ka läbi. Kuna kevadel ma pean korraldamise tõttu minema Leetu varem kohale, siis mul sellega läheb kokku juba terve nädal ning ei tahtnud päris kaheks nädalaks reisule jääda. Sealt muidu hea lähedal minna aga paariks päevaks Kaliningradi jälle ei ole asjal jumet - tahaks ikka 5 päeva kohal olla, siis jõuab nö "sisse elada". Juulis ja augustis tuleb Klubil juba FICC kokkutulek Berliinis, seal läheb kokku ise juba kümmekond päeva. Jällegi - hea tee peal läbi põigata aga mõneks päevaks minna ei näinud head mõtet.
Nendel juuni alguse kuupäevadel mul juba teised tuttavad lähevad kümnekesi (motodega), see oli hetkel ka natuke stiimuliks kuupäevade osas. Saab kohapeal koos nendega natuke pulli teha ja lähipiirkonnas kuhugi koos minna (muuseumikülastajad ja kirikutornipildistajad nad ei ole, otsivad ikka ekstreemsusi ja näiteks mahajäetud külaelu, midagi sellist, nagu üleeelmisel Valgevene reisil enne Seljavasse jõudmist nägime).
Veel, kui Eestis on juuni alguses tavaliselt üsna halb ilm, siis Kaliningradis peaks samal ajal olema metsik suveilm (vähemalt 32 aastat tagasi nii oli).
Päris Eestimaa suve juuli-august kulutaks reisimisele võimalikult vähe.