Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Egau
Siin ei ole midagi enam arutada!
Kohalolijad otsustasid, et järgmine kevadine kokkutulek toimub aprilli viimasel ja sügisene septembri viimasel nädalal. Punkt.
Minu meelest olid kohaletulnud need, kes olid asjast huvitatud ja otsustasid kokkutulekute ajad. Keda kohal polnud, pole mõtet ka hiljem oma mõtet peale suruda ja tagantjärgi targutada. Asi sai paika pandud ja eks edaspidi saab seda asja arutada, kui paar korda nii ära tehtud.
Kahju, et asja ei protokollitud - nii võimegi vaidlema jääda.
Mis kaalutlusel see aeg nii varajaseks sai mõeldud?
Kevadel aprilli viimane nädalavahetus on liiga vara meie kliimas. Aprillis ju sulab alles viimane lumi tavaliselt. Loodus on sõbralikum maikuus - maapind tahedam ja puud hakkavad lehte minema. Rääkisime sellest ka pikalt käesoleva aasta esimeses pooles.
Vaevalt, et porised ja niisked olud mõnusad on.
....Mis puutub aga halba ja külma ilma, siis ka siin kehtib hea vanasõna - pole halba ilma vaid on kehva riietus ja varustus.
Fakt on see, et kui inimesi palju (koos lastega mingi 100 inimest vist oli koos? ), siis ei saagi kõigil olla päris ühised huvid. Näiteks, kui ühtedele meeldib päikesetõusu nautida, siis teised parema meelega alles magavad sel ajalford kirjutas: Arutlusel oli ka kokkutulekute programmi ja muu tegevuse kujundamine tulevikus. Kõlama jäi mõte, et pulmavana meil sinna vaja ei ole, kelle käsu järgi kõik toimub, kuid võiks siiski paika panna mingid tegevused ja huvigrupid. Siis on kokkutulnutel võimalus valida, kas minna hommikul matkale, käia laadal või ...jnejnejne.
Mulle on jäänud mulje, et foorumis kokkutuleku arutamine on siiski jäänud väiksema ringi seltskonna teha ja kes rohkem sõna võtab, selle oma jääb ka peale. Kevadine arutelu jättis mulle küll sellise kujutluse (minu arvamus). Ja selle järel korraldatud hääletus oli kindlasti kallutatud sinnapoole, kes rohkem arvutit näppida oskas ja julges!eavp kirjutas: Ei saa mitte mõnda asja teisest temast siia tõstmata jätta.
...
Ei näe mingit põhjust, et tähtsaid otsuseid tuleks vastu võtta hilisõhtuse joogiklaasi taga.
Kuna ei tarvitanud tol õhtul piiskagi vägijooki, siis ei hakanud ka eriliselt kuupäevade üle vaidlema. Tean ka seda, et vähemalt sel õhtul polnud ma ainuke, kelle arvates kevadine kuupäev oli liiga varane.
See tuntud fraas on välja öeldud mõttega, et me ei saa ju kuidagi pool aastat ilma ette ennustada. On küll olnud väga ilusaid aprilli viimaseid nädalaid ja ääretult kehvasid mai lõppusid. Kui ikka ilmataat otsustab meile vett kaela kallata, siis võib ta seda ka päris himuga teha ja ka suvepoole võib kõikjal maapind ujuda ja ilm külm olla. Kindlasti oleks vast mõnusam istuda õhtuti kusagil katuse alla valges ja ajada omi jutte teistele silma vaadates. Viimasel kokkutulekul oli küll suht ebameeldiv kuulata inimest teda ennast nägemata.Egau kirjutas: ....Mis puutub aga halba ja külma ilma, siis ka siin kehtib hea vanasõna - pole halba ilma vaid on kehva riietus ja varustus.
ford kirjutas: ....
6. Omavaheliseks suhtlemiseks raadiojaamade teel otsustati fikseerida kanal 5 FM. Kuna mitmekesi sõites ei taha hoida kinni 8-dat kanalit, kus suhtlevad inimesed valdavalt tööasjus, siis oleks vähemalt kokkulepitud kanal, kuhu võib ka teisi oma inimesi sattuda. Teiseks veel see, et kui tuleb mõni tuttav vastu, saab lülitada ennast kiirelt ümber 5-dale kanalile ja ei pea hakkama otsima, millisel kanalil vastutulija võib olla. Asi hakkas toimina juba kokkutulekult lahkudes, kui veel mitme tunni jooksul leidus kaasarääkijaid.
.......