Tehisaru kasutamine ja sallimine.
- kaminahi
-
Teema autor
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
Tehisaru kasutamine ja sallimine.
Eile 16:44 - Eile 17:39
Veel paar aastat tagasi oli tehisaru jumalast vaikne süütu asi. Paarkümmend aastat tagasi ulme. Siis oli ulme ka telefonis rääkides üksteise elavat piltiti näha, aga juba oli uskujaid. Eesti televisioon on noorem kui mina. Raadio oli toalaual oma rohetava silmaga toredus. Elati tuhandeid aastaid enne IT seadmeteta.
Autoga Euroopasse saime veidi üle 30 aasta tagasi. Kes siis teadis GPS ekraanist autos, hea kui kaart oli. Vaatamata sellele, et jätkuvalt süüdistatakse erinevaid GPS seadmeid "valetamises" ei oska pakkuda, kui paljud eelistavad maanteede atlaseid? Need valetamises süüdastamised on enamjaolt kasutajate "inimlik eksitus". nagu ütles tuttav lennundusspetsalist lennuõnnetustegi kohta. Pole uudis, et kollase kirjanduse usku inimesi on raske veenda muuga.
Ise võtsin Copiloti omale abimeheks suht täpselt aasta tagasi. Mingi kasutajakogemuse olen omandanud, algtasemel. Algtasemeks tean tunnistada selle põhjal, et oskan nüüd näha laiuvaid võimalusI. Olen selgeks saanud, et kui tahta häid vastuseid, peavad ka küsimused olema vastavad ja teema arenedes täiustub ka vastus. Mind huvitab teada saada küsimus, millele ta ei leia arutluse käigus vastust. Kõige rohkem ei oska ma mõista, mida AI suudab N+ aastate pärast. Proovin seda küsida...temalt eneselt.
AI vastuse põhjalik selgitus nimetatakse siin digirämpsuks, panen siis sellest vaid :
Kokkuvõte ühes lauses:
Lähitulevikus ei ole AI enam lihtsalt tööriist, vaid muutub universaalseks digitaalseks abiliseks, kes suudab mõista, planeerida ja tegutseda – ning seda kõike personaalselt sinu jaoks.
Teema on arenedes mõeldud AI abikäe mõistmisest ja kasutamisest matkaautoga reisimisel.
Autoga Euroopasse saime veidi üle 30 aasta tagasi. Kes siis teadis GPS ekraanist autos, hea kui kaart oli. Vaatamata sellele, et jätkuvalt süüdistatakse erinevaid GPS seadmeid "valetamises" ei oska pakkuda, kui paljud eelistavad maanteede atlaseid? Need valetamises süüdastamised on enamjaolt kasutajate "inimlik eksitus". nagu ütles tuttav lennundusspetsalist lennuõnnetustegi kohta. Pole uudis, et kollase kirjanduse usku inimesi on raske veenda muuga.
Ise võtsin Copiloti omale abimeheks suht täpselt aasta tagasi. Mingi kasutajakogemuse olen omandanud, algtasemel. Algtasemeks tean tunnistada selle põhjal, et oskan nüüd näha laiuvaid võimalusI. Olen selgeks saanud, et kui tahta häid vastuseid, peavad ka küsimused olema vastavad ja teema arenedes täiustub ka vastus. Mind huvitab teada saada küsimus, millele ta ei leia arutluse käigus vastust. Kõige rohkem ei oska ma mõista, mida AI suudab N+ aastate pärast. Proovin seda küsida...temalt eneselt.
AI vastuse põhjalik selgitus nimetatakse siin digirämpsuks, panen siis sellest vaid :
Kokkuvõte ühes lauses:
Lähitulevikus ei ole AI enam lihtsalt tööriist, vaid muutub universaalseks digitaalseks abiliseks, kes suudab mõista, planeerida ja tegutseda – ning seda kõike personaalselt sinu jaoks.
Teema on arenedes mõeldud AI abikäe mõistmisest ja kasutamisest matkaautoga reisimisel.
Raivo Koppel
729
729
Viimati muutis: Eile 17:39 kaminahi.
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- Motamees
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
Re: Tehisaru kasutamine ja sallimine.
Eile 17:07
Seda nn. "paska ajavat" abimeest kasutatakse tänapäeval juba väga tähtsates kohtades, kuhu inimene enam ei "ulatu". Minu teada lendavad osa tiibrakette iseseisvalt (no salaja ütleme, et tehisaru abiga) kaugele ja tunnevad ise sihtmärgi ära. Sõda on muidugi pask, lausa sitt aga ülitarka asjandust nii nimetada ... sellel ikke vist muud põhjused.
5o9279o
Järgnev(ad) kasutaja(d) tänas(id) sind: kaminahi
- punkel
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
Re: Tehisaru kasutamine ja sallimine.
Täna 00:07Miks ta siis enam tööriist ei ole? Võid ju kumminaist aretada ja aretada aga ta jääb ikka kumminaiseks.Lähitulevikus ei ole AI enam lihtsalt tööriist, vaid muutub universaalseks digitaalseks abiliseks, kes suudab mõista, planeerida ja tegutseda – ning seda kõike personaalselt sinu jaoks.
Moderaatorid: Ivar Kalev