- siia kirjutame mis on veebilehega valesti peale uuendust -
- punkel
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
Re: - siia kirjutame mis on veebilehega valesti peale uuendust -
06.01.2026 17:47See on jah, kuidagi imelik, et lingil on õige ID kaasas aga kohale maandub tavaliselt -3 ID-dViimased teemad/ lingid uute postituste, kui on ja samuti viimase postituse juurde teemas on juba ammusest ajast katki. Link viib jumal teab kuhu selles teemas.
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- jflash
-
Teema autor
- Pole saidil
- Administraator
-
06.01.2026 21:57
Ma ei te akuidas ma valess epostitusse oma teema panin
Kustutasin vales kohas ära j alisan nüüd siia:
LUGEMATA TEEMAD
Kui vaatan, siis 'Tervitused Rakverest' peale klikkides on lingi lõpus /unread mis tähendab et suunatakse sellesse postitusse sinna kohta kus kasutaja on oma lugemisega nö pooleli.
'Viimane postitus' link aga sisaldab id'd mis siis suunab selle teema päris viimase postituse peale.
Minul toimivad mõlemad lingid ja ma isegi ei suuda aru saada mis teil töötab ja mis mitte ja mis ajal. Ega teil mõni brauserilaiendus (igasugu blokkerid ja jura mida hirmsasti armastatakse aga mis tegelikult anomaaliaid tekitavad) midagi ära ei korja?
LUGEMATA TEEMAD
Kui vaatan, siis 'Tervitused Rakverest' peale klikkides on lingi lõpus /unread mis tähendab et suunatakse sellesse postitusse sinna kohta kus kasutaja on oma lugemisega nö pooleli.
'Viimane postitus' link aga sisaldab id'd mis siis suunab selle teema päris viimase postituse peale.
Minul toimivad mõlemad lingid ja ma isegi ei suuda aru saada mis teil töötab ja mis mitte ja mis ajal. Ega teil mõni brauserilaiendus (igasugu blokkerid ja jura mida hirmsasti armastatakse aga mis tegelikult anomaaliaid tekitavad) midagi ära ei korja?
- jflash
-
Teema autor
- Pole saidil
- Administraator
-
06.01.2026 21:59
Ja punkel jõudis vales teemas ka sellele vastata:
Ei lähe, vähemalt ma ei mäleta, et kunagi oleks läinud. Kui on rohkem lehekülgi ja rohkem teemasid kui kaks kolm lehel, siis visatakse kuskile lehe poole peale(leht on õige). Kasutan Safarit
Ei lähe, vähemalt ma ei mäleta, et kunagi oleks läinud. Kui on rohkem lehekülgi ja rohkem teemasid kui kaks kolm lehel, siis visatakse kuskile lehe poole peale(leht on õige). Kasutan Safarit
- kaminahi
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- punkel
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- punkel
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
06.01.2026 22:15Sry, minu viga, oli valitud useragendiks Firefox ja sellega ei saanud tsiteerida. Ja proovisin nüüd uuesti, siis tundub, et see ID teema siiski ei tööta.Tundub, et indexi asi sai korda aga nüüd ei saa enam tsiteerida või vastata, ainult kiirvastus töötab
- kaminahi
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- kaminahi
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- Arvo
-
- Pole saidil
- Administraator
-
06.01.2026 22:51 - 06.01.2026 22:54
Minul vähemalt viimasele postitusele nüüd saab kenasti, ja ka uutele vähemalt kui neid on ainult 1, tänud putitamast jflash.
Tervitustega,
Arvo, klubi liige nr. 691
Hymer BMCI 550
Hymer BMCI 550
Viimati muutis: 06.01.2026 22:54 Arvo.
- jflash
-
Teema autor
- Pole saidil
- Administraator
-
07.01.2026 11:07Ma tõesti pole peale siin vastamiste mitte midagi teinud, aga võtke heaksMinul vähemalt viimasele postitusele nüüd saab kenasti, ja ka uutele vähemalt kui neid on ainult 1, tänud putitamast jflash.
Järgnev(ad) kasutaja(d) tänas(id) sind: kaminahi
- Arvo
-
- Pole saidil
- Administraator
-
07.01.2026 14:44 - 07.01.2026 14:45
Nüüd läks huvitavaks. Hakka või jumalat uskuma. Väga pikka aega käitusid need lingid nagu ka punkel kirjeldas. Kuna ma vähemalt enda arvates olen IT asjadega üsna kursis, siis ei suuda kuidagi aru saada, mis maagika siin toimus.
Tervitustega,
Hymer BMCI 550
Hymer BMCI 550
Viimati muutis: 07.01.2026 14:45 Arvo.
- punkel
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
07.01.2026 14:56Kas sul Matkame Ameerikas viskab õige koha peale? Minul viskab näiteks sellele kohaleNüüd läks huvitavaks. Hakka või jumalat uskuma. Väga pikka aega käitusid need lingid nagu ka punkel kirjeldas. Kuna ma vähemalt enda arvates olen IT asjadega üsna kursis, siis ei suuda kuidagi aru saada, mis maagika siin toimus.
- kaminahi
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- Arvo
-
- Pole saidil
- Administraator
-
07.01.2026 21:08 - 07.01.2026 21:14
Maagikat siiski pole, ei tea mis vahepeal teisiti oli. Ameerika teemas viib mind nati kaugemale, järgmise postituse algusesse. Ka selle teema viimamane oli umbes tagant 3. postitus. Kui id on õige, nagu punkel ütles, siis on vea suurus kuhu maabub kuidagi seotud postituste pikkusega, nagu rehkendataks mingit ruumi mingi konstandi, mitte postituse suuruse järgi.
Tervitustega,
Hymer BMCI 550
Hymer BMCI 550
Viimati muutis: 07.01.2026 21:14 Arvo.
- Arvo
-
- Pole saidil
- Administraator
-
08.01.2026 19:22 - 08.01.2026 19:33
Mulle tundub, et ma sain midagi aru, mis toimub. Kui id järgi postitusele minna, siis näidatakse õiget kohta ainult, kui sellel leheküljel, kus see id asub, pole ennem õiget kohta pilte, kui on pilte, siis piltide ruumi jagu ettepoole.
Ma ei oska hästi seletada, aga vast jflash saab aru, iseasi, kas saab midagi ette võtta. Ei tunne ei joomlat ega kunenat piisavalt.
Ma ei oska hästi seletada, aga vast jflash saab aru, iseasi, kas saab midagi ette võtta. Ei tunne ei joomlat ega kunenat piisavalt.
Tervitustega,
Hymer BMCI 550
Hymer BMCI 550
Viimati muutis: 08.01.2026 19:33 Arvo.
Moderaatorid: Ivar Kalev