Kui enam kommenteerida või uut teemat lisada ei saa, siis muutke oma profiili
- punkel
-
Teema autor
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- Ivar Kalev
-
- Pole saidil
- Moderaator
-
Re: Kui enam kommenteerida või uut teemat lisada ei saa, siis muutke oma profiili
04.03.2024 17:05Miks? Mul kõik toimib.Profiili seadetes muutke ära "eesti keel" inglise keele vastu, siis saab jälle teemasid teha ja normaalselt komeenteerida.
Klubi Eesti Karavan liige nr 652
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- punkel
-
Teema autor
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
Re: Kui enam kommenteerida või uut teemat lisada ei saa, siis muutke oma profiili
04.03.2024 19:19Vaata Ivar, sina üksi ei ole foorum, foorum on kasutajad ja kui kõik kasutajad kasutada ei saa, siis kurat võtaks, tehke see asi ükskord korda.Miks? Mul kõik toimib.Profiili seadetes muutke ära "eesti keel" inglise keele vastu, siis saab jälle teemasid teha ja normaalselt komeenteerida.
- Ivar Kalev
-
- Pole saidil
- Moderaator
-
04.03.2024 21:40
Konstateerisin fakti. Ma tean arvutitest sama palju, kui siga kosmoselennust. Mina ei saa parandada asja, millest ma aru ei saa, las sellega tegelevad pädevamad.
Klubi Eesti Karavan liige nr 652
- jflash
-
- Pole saidil
- Administraator
-
- punkel
-
Teema autor
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
04.03.2024 23:32Jah, töötab eesti keelega.jflash kirjutas: Raske on ju midagi parandada kui endal kõik töötab. Nüüd sai SCeditori peale lülitatud, kas nüüd toimib?
- jflash
-
- Pole saidil
- Administraator
-
05.03.2024 21:12Mul töötab inglise keelega samamoodi.punkel kirjutas:Jah, töötab eesti keelega.jflash kirjutas: Raske on ju midagi parandada kui endal kõik töötab. Nüüd sai SCeditori peale lülitatud, kas nüüd toimib?
Moderaatorid: Ivar Kalev