Võiks olla nii, et foorumis saab suhelda vaid iseendaga. Tegin seda, käisin seal, jne. Võiks kohe uue foorumi: "Küll ma olen tubli", selliseks tõsiseks suhtluseks teha.Võiks olla võimalus blokeerida kasutaja postitused, et neid mitte näha üldises tekstis.
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Piisaks alustuseks, kui oma nimi alla kirjutatakse.Kui soft ei võimalda, siis võiks saada postituse alla lihtsalt panna näiteks kasvõi kirja :Ignored.
Et siis samasugune asi nagu tänamine, et postitajal oleks lihtsam aru saada, mida lugeja ta postitusest arvas.
Sina ju kirjutad oma nime. Pole näha, et see aitaks postituse hindamisel lugeja poolt. Mina ei saa näiteks oma nime kirjutada, googel-moogel viib kohe Riigikohtu otsuseni ja sealt eelarvamusteni Samas väga õpetlik lugu, kuidas kahe § märgi kasutamine valimisvõitluse plakatil viis kriminaalkaristuseni.Piisaks alustuseks, kui oma nimi alla kirjutatakse.Kui soft ei võimalda, siis võiks saada postituse alla lihtsalt panna näiteks kasvõi kirja :Ignored.
Et siis samasugune asi nagu tänamine, et postitajal oleks lihtsam aru saada, mida lugeja ta postitusest arvas.
Mingi austus võiks ikka enese suhtes olla
Sa ära muutu ülemeelikuks Ma lihtsalt muigan sinu bravuurika ettepaneku peale. Elu on mind õpetanud inimesi tundma ja oskama hinnata nende olemust.Eks seda oligi arvata, kelle p....t see mu ettepanek kõige rohkem torgib.