Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Liiga palju nulle ja ühtesid ongi digiprügi. Võibolla olen valesti arusaanud aga nende ühtede ja nullide säilitamiseks on füüsilinekeha mis tarbib elektrit.Ma ju kirjutasin, et väike on, tahaks vahel pildilt nüansse vaadata ja essugi ei näe.Ainult üks küsimus:
Miks praegune suurus ei rahulda?
Digiprügi ei ole olemas, digimaailmas on nullid ja ühed.
Kuna tundub, et rohepesu mõjub ikka rohkem ja rohkem inimestele, ilma et nad ise viitsiks reaalselt kaasa mõelda(tavaliselt ei jagata ka teemat), siis valgustame seda digiprügi teemat piltide kontekstis.Liiga palju nulle ja ühtesid ongi digiprügi. Võibolla olen valesti arusaanud aga nende ühtede ja nullide säilitamiseks on füüsilinekeha mis tarbib elektrit.Ma ju kirjutasin, et väike on, tahaks vahel pildilt nüansse vaadata ja essugi ei näe.Ainult üks küsimus:
Miks praegune suurus ei rahulda?
Digiprügi ei ole olemas, digimaailmas on nullid ja ühed.
Pidin mitu korda lugema, kirjutatud mõttest mis teistele jagatud, et aru saada. Ei saanud. Kas keegi hea inimene on muutnud punkli piltide suurust siin, minu internetilehitseja vaates on sama suur, võibolla et mul ekraan liiga väike? 13" on.Ohoh, keegi hea inimene on muutnud piltide suurust Mis on kõige parem, testimise pilt? Õige kassipilt
1600 x 1600 pixlit on see pilt , kui teed topeltklõpsuPidin mitu korda lugema, kirjutatud mõttest mis teistele jagatud, et aru saada. Ei saanud. Kas keegi hea inimene on muutnud punkli piltide suurust siin, minu internetilehitseja vaates on sama suur, võibolla et mul ekraan liiga väike? 13" on.