Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
toto kirjutas: Ma küll pole ise proovinud aga kas kõige lihtsam pole telefonis lubada googlil oma jälgimine ja siis peaks saama pärast ajaloost vaadata, kus viibisid ?
GPS peab koguaeg sees ka kindlasti olema.
nootsii kirjutas: Kui kasutada google mapsi teenuseid navina ja lubada googlele enda jälgimine siis tuleb kaardile päris täpselt.
Ivar Kalev kirjutas: Mul olekski nii vaja, et meie sõidame ja isa mul kodus näeb, kaugel oleme. Saan aru see viimane variant nii näitabki ja jätab ka sõidu jälje näha?
nootsii kirjutas: google brauseris peab sama kontoga sisse logima mis telefoniski
Urmas 688 kirjutas: Tere!
Kui sul juhtub olema Garmin 760LM navi või midagi sarnast ja on sisse lülitatud ning sõidad, salvestab ta automaatselt kõik sinu sõidud navi mälusse. Näha saad salvestisi navi kaustas "Rakendused" -"Kus ma olin". Kui õieti mäletan siis BaseCamp programmiga saab tehtud sõidud kaardile ja arvutisse ka.
Tervitades
Urmas
Ivar Kalev kirjutas: Mul olekski nii vaja, et meie sõidame ja isa mul kodus näeb, kaugel oleme. ...
Priit Peljo kirjutas:toto kirjutas: Ma küll pole ise proovinud aga kas kõige lihtsam pole telefonis lubada googlil oma jälgimine ja siis peaks saama pärast ajaloost vaadata, kus viibisid ?
GPS peab koguaeg sees ka kindlasti olema.nootsii kirjutas: Kui kasutada google mapsi teenuseid navina ja lubada googlele enda jälgimine siis tuleb kaardile päris täpselt.
GPS ei pea sisse lülitatud olema ja Google mapsi ka ei pea kasutama
Google saatan jälgib sind alati, kui linnuke kuskile tegemata seadistustes...
Ivar Kalev kirjutas: Kas see töötab ka ilma internetiühenduseta (ainult telefoni SIM kaardiga)?