Eesti Teejuht Garminile

Eesti Teejuht Garminile

24.09.2009 13:01
#1
Selline huvitav asi... kas keegi on kasutanud?

Eesti Teejuht
Ostmine
- Micro SD versioon on saadaval meie edasimüüjate juures ning meie kontorites Tallinnas, Tartus ja Rakveres.
- Allalaetava versiooni soetamiseks saatke e-mailile gps@eomap.ee E-mail on kaitstud spämmirobotite eest, Javascript peab olema sisse lülitatud seadme ID (enamasti leitav menüüst SÜSTEEM-SEADMEST) ja sooritage makse 595 kr kontole 1120094267 (saaja: EOMAP Geodata AS). Kui soovite ostu kohta arvet, lisage e-mailile arve saaja rekvisiidid.

Kirjeldus
Kõige detailsem Eesti kaart GPS seadmele. Kaart sisaldab üksikasjalikku infot Eesti teede- ja vetevõrgu, tänavate, metsade, soode, looduskaitsealade, talude ning kõrgepingeliinide kohta.

Lisaks sisaldab kaart tuhandeid huvipunkte - vaatamisväärsusi, tanklaid, söögikohti, kultuuri- ja riigiasutusi jne. Eesti Teejuht Garmin GPS-seadmele on ideaalne kaaslane nii metsas rännates kui muidu Eestimaad avastades.


- Aadressi otsing töötab üle Eesti. Otsing majanumbrini suuremates linnades ja asulates. Leiab ka talud.
- Lisaks huvipunktid: tanklad, autorendi firmad, lennujaamad, raudteejaamad, majutuskohad (koos kontaktinfoga), pangaautomaadid, parklad, ööklubid, kinod, vaatamisväärsused, puhkealad, haiglad, politsei jaoskonnad ja palju muud.
- Sobib kõikidele kaarti näitavatele, soovitavalt värvilise ekraaniga Garmin seadmetele.
- Koos vastava tarkvaraga (MapSource, nRoute, Mobile XT, Mobile PC) saab kasutada arvutis, mobiiltelefonis või pihuarvutis.
- Saadaval kahes versioonis:

o Micro SD kaardil koos SD kaardi adapteriga. Kaart on kasutatav erinevates SD kaardipesaga seadmetes. Kaarti ei saa kopeerida ega kasutada arvutis. Kaart on saadaval meie edasimüüjate juures.
o Allalaetavana MapSource tarkvara abil. Kaarti saab laadida ainult ühte seadmesse ja on seotud konkreetse seadme ID numbriga. Vajalik vaba mälumaht seadmes või mälukaardil 60MB. Kasutaja saab personaalse konto EOMAP kaardikeskkonda, kust on võimalik kaart laadida MapSource keskkonda personaalarvutis ning sealt edasi navigatsiooniseadmesse.

- Viimases versioonis (2009.1) sisse viidud täiendused, parandused:

o Kiirem marsruudi ümberarvutus soovitatud marsruudist kõrvalekaldumisel.
o Hoonete numbrid üle kogu Eesti
o Uued huvipunktid (POI).
o Uus ja rikkalikum talukohtade nimistu, kaardipinna kokkuhoidmiseks on need nimetatud "kohtadeks". Otsing menüüst "LINNAD".
o Põõsastikud, roostikud
o Kalmistutel uus kujundus

Teadmiseks

Kaart tuleb seadmes aktiveerida. Seadme menüüs minge Seaded-Kaart-Kaardi info ja jätke 'linnuke' Eestis navigeerides ainult Eesti kaardi ette!

Kaardi kasutaja on kohustatud igal ajahetkel järgima liikluseeskirju ja muid kehtivaid õigusakte. EOMAP ei vastuta kaardi kasutamisest tulenenud seaduserikkumiste või saamata jäänud tulu ega saadud kahju eest.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Moderaatorid: Ivar Kalev