Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Siis võiks juba lux toa kuskil võtta, kus wc teises maja otsas Ühisköök jne. Saad rahulikult magada, keegi ei sega.Peedimaa kirjutas: Et siis sai selline asi ostetud. Et teadmised segama ei hakkaks, siis ei hakanud ennem selle teemaga tegelema - ei ole kunagi sõitnud ega ööbinud sellise asjaga. Läksin lihtsalt ostsin ühe ära - ega ma seal midagi kontrollida ei osanud, toksisin paar korda kinga ninaga vastu kumme jne. Müüja vaatas ka imeliku näoga ja soovitas kurvides ettevaatlik olla. Aga koju ma sellega jõudsin(~40km). Eesmärk on sellest teha magala kogu suguharule(4 inimest ja koer)\mobiilne kodukontor. Jätta sisse ainult 220V ja ei midagi muud. Mõte, et keegi paarikümne cm kaugusel vineeri taga nr 2 tegeleb - ei tundunud ahvatlev. Plaan oli seda rahulikult kõpitsema hakata aga hakkas sügelema - tegin kiiruga natuke ruumi juurde(et kõik magama mahuks) ja põrutasime Seto Folgile kõik koos - kõik sujus(tee peal sai ka ülevaatus ilusti ära tehtud). Nüüd siis läheb projektiks. Kui kedagi huvitavad asjad, mida ma sealt seest välja keerasin(külmik, pliit, kraanikausid, laud jne..), siis võtke ühendust.