Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
See pole ju siis enam buss, vaid sõiduauto.ifffff kirjutas: Kesklinna parkimiseks tuleb matkaauto liinibussist ehitada...
Motamees kirjutas:See pole ju siis enam buss, vaid sõiduauto.ifffff kirjutas: Kesklinna parkimiseks tuleb matkaauto liinibussist ehitada...
Väga "hall" on see ala. Kas ma tohin oma 7,5tonnise sõiduautoga sõiduautode parklas parkida? Aga veoauto sõidu keelumärgi alt sisse sõita?
padua kirjutas: Seepärast mõtlen, kas kuuti ja vett kütta polegi diisliga ehk nii halb.
kaminahi kirjutas: Isiklik meeldivus on ka selline, kompaktne täisintegreeritud camper. Mõõdud Van-i klassis.
kaminahi kirjutas: Mis nendega on?
padua kirjutas: T
Elmarm-Kena, et on mõttekaaslasi. See teema siin algatatud peaasjalikult selleks, et koguneks rohkem arvamusi, infot poolt ja vastu campervanide kohta.Olen foorumit sirvinud varasemalt ja leian, et just vanide kohta infot suht vähevõitu ja kui seda siia tekib, saavad asjast huvitatud (peale minu) siit samuti kasulikku leida.
Võiksidki natuke rohkem kirjutada just kogemustest oma Livingston 5-ga. Kui kaugetel trippidel oled käinud, kas varustuses olev külmik piisav, Duss, kas ruum piisavalt suur pesemiseks, kas soojaveeboiler piisav, oli vist 10liitrit, Magamisasemed, millise kehapikkusega kasutajal seal veel mugav. Mootor 2,3 96 kw on ok, seda tean kuna mu tööautodel oli sama ja mulle ta meeldis.Vaid kahekesi kasutades arvatavalt ka ruum piisav, tagumiste L istmete kohta olen juba üht teist lugenud, selge, et need kõige paremad pole.Kusagilt kuulsin, et kellegi livingstonil oli tehase poolt jäetud panemata gaasiballoonide sektsiooni soojustus või isolatsioon, kas see peab seal olema üldse , seal peaks vist olema ventilatsiooniava välisõhku, aga ehk ka isolatsioon, et gaas lekke korral tuppa ei imbuks. Kuidas oled rahul akende, laeluukide tuulepidavusega. Kas sõidu ajal on tunda, et kusagilt sisse puhub. Kas laeluukide suurus on ventilatsiooniks piisav, või on mõtekas lisana suuremad tellida.Nüansse, kindlasti veel, kas on miskit mis häirib, võiks teisti olla. Kas on midagi purunenud, tulnud remontida, ümber teha, välja vahetada?
Kõiki tervitades ja kõike parimat soovides!