Uued liikmed

tervitus

tervitus

08.03.2019 22:40 - 08.03.2019 22:50
#1
Tere tere

Esimene matkaauto ostetud, esimesed privaatvestlused foorumis peetud, esimene ost foorumi vahendusel tehtud (tähelepanelik lugeja märkab alloleval pildil kasutaja tfr ilukilpe B) ), esimene klubiliikme maks ka makstud ning esimene suurem sõit parajasti pooleli, seega on tagumine aeg teha ka esimene tõsisem postitus.
Matkaauto ostuni viis ilmselt kaugemalt võttes reisipisik, mille pärast olen kannatanud juba pikki aastaid. Lähemalt võttes tekkis just sellise reisimise viisi vastu huvi mõned aastad tagasi, otsustades teha esimese proovisõidu rendiautoga Poolas ning seejärel eelmisel aastal Lätis ringi kimades. Kuna sellise sõiduki rentimisel on ka oma suured miinused, peres on parajasti üks nelja- ning üks alla aastane laps ja pank liisinguraha otsustas anda, siis vastus küsimusele, et kas hoopis osta, oli jahh.
Mainitud esimene reis on hetkel käimas Marokos, täpsemalt oleme hetkel laagris Casablanca külje all. Jõudumööda jätkame siinmaal ringiliikumist peamiselt nädalavahetustel ning kui jaksu ja tahtmist jätkub, siis kokku võiks tulla vast oma 1-1,5 kuud. Siis vast Portugali ning sealt edasi mine tea..
Avaldan siinkohal tänu väga põhjalike Maroko teemalistele postitajatele. Peamiselt need andsidki kindluse (või üldse mõtte) siia tulla ajal, mil Euroopas pole soojaga veel väga kiita.
Kokkuvõttes olge siis tervitatud ja kui näete Alfonsit vastu sõitmas, siis visake ikka käppa ka!

Lisatud failid:

Viimati muutis: 08.03.2019 22:50 Alfons.
Järgnev(ad) kasutaja(d) tänas(id) sind: kaminahi, Kanakuudi Aadu, Priit Peljo, Kalka, tfr

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: tervitus

09.03.2019 00:09
#2
Alfons kirjutas: .
Kokkuvõttes olge siis tervitatud ja kui näete Alfonsit vastu sõitmas, siis visake ikka käppa ka!

Tere tulemast, Alfons!... ja kindlasti viskan käppa ka B)
Tervitades,
Priit Peljo
Klubi Eesti Karavan liige nr 748
★★★ Mobile office on road ★★★
www.teeseeise.ee/et
Tel 53315713

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Moderaatorid: Ivar Kalev