Uued liikmed

Tere Kõigile

Tere Kõigile

02.11.2018 18:30
#1
Sai ka siis soetatud Dethleffsi i532 1991.a masin, esimesed parandused tehtud ja ka esimesed 500km ndl vahetusel läbitud. Järgmiseks suveks üritaks nii kaugele saada, et julgeks ka kaugemale sõita.

Harri

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Tere Kõigile

02.11.2018 18:37
#2
Tere, Harri!

Julge hundi rind on...

Kohtumisteni teedel ja kämpingutes ja metsaparklates ning mujal!

T.
Priit
Tervitades,
Priit Peljo
Klubi Eesti Karavan liige nr 748
★★★ Mobile office on road ★★★
www.teeseeise.ee/et
Tel 53315713

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Tere Kõigile

19.04.2019 22:01
#3
Natuke üle poole aasta siis autot omatud, talvel seisis aga nüüd said järgmised asjad tehtud.
Tehnika poole pealt, pidurite hooldus, kõik rattalaagrid, hammasrihm, geneka rihm, õlid, siduri komplekt, zarniirid , mootori ja kasti padjad, kasti zimmekad ja väntvõlli tagumine. teisipäeval alustasime ja täna sai kõik tehtud, väike apsakas oli kui hammasrihm oli pumba peal 2 hammast mööda.
Vahetatud sai ka juhiukse ümber pehmeks läinud puit. Käidud ka Arpelis ja lastud külmik ja ahi korda teha ja gaasi kleeps peale panna. Järgmiseks plaanis salongi polstriga tegeleda ja siis veel välja uus värv ja võiks mõelda mõne pikema otsa peale. Hammasrihmaga läks hästi ,et vahetatud sai, rullikud olid täitsa roostes ja eelenva vahetuse kohta info puudus. Veel sai külge markiis ja sinna alla välis valgus, toas ka kõik pirnid vahetatud ledide vastu. See kelle käest ostsin ütles ,et kõik mis peal töötab, läks ainult pool aastat ja nüüd tõesti kõik töötab. Järgmine suvi vaatab kuidas maja seinte olukord on ja vajadusel vahetab pehmed osad välja.

Lisatud failid:

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Moderaatorid: Ivar Kalev