Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Ivar Kalev kirjutas: Tere ja jõudu!
Teine variant tule meie kokkutulekule, saad kohapeal praktilisi nõuandeid ja asjad selgeks. Kasutusjuhend on vaja uue tänapäevase televiisori jaoks, matkaautol käivad asjad lihtsamalt.
maxj555 kirjutas:Ivar Kalev kirjutas: Tere ja jõudu!
Teine variant tule meie kokkutulekule, saad kohapeal praktilisi nõuandeid ja asjad selgeks. Kasutusjuhend on vaja uue tänapäevase televiisori jaoks, matkaautol käivad asjad lihtsamalt.
Aitäh kutsumast, paraku sel aastal jääb veel tulemata. Nõu oleks ikka vaja, kuid nädalavahe on kinni ja plaanid olid tehtud enne, kui matkaauto perre saabus.
Kui telekal USB sisend siis saab sealt toite võtta aga on saadaval ka 12v- 5v adapterid.maxj555 kirjutas: Vbl rumal küsimus, aga mida sellest arvata - www.euronics.ee/t/57441/tv-ja-kodukino-tarvikud/toaantenn-hd38-hama/00121654
pole auke ega kruvimist vaja ning 12v toite vedamine ei ole probleem. Silma jäänud telekas ilmselt 5v ei väljasta.
Katusel on muidu auk olemas ning augu kohal on Kathrein BAS 50 taldrik, millel siin otstarvet vist pole.
Nõus. Mul on muidu ta lapse toas lisa telekana ja minu jaoks lisakulu pole. Kui lähen haaran ruuteri ja boxi kaasa. Viasat eeldab mitte puid ja hooneid sati suunal aga seal kus mina käin seda tihti pole.Arvo.A kirjutas: Paraku selle Teliaga kaasneb ka hunnik muud kola ja rahakulu. Samas lubab tavaantenn sul telekat vaadata ka välismaal, sest vabu kanaleid on igal pool. Või teed näiteks Viasatiga lepingu, tassid väikest panni kaasas ning vaatad kõikjal mujal sedasamagi, mida kodus.
Telia kirjutab:
"TV VAATAMISEKS VAJAD:
Digiboksi - Arris digiboksi saad eraldi ostes, kasutuslepinguga või üürides.
TV pulti – mugav numbritega pult, mida ei pea teleri poole suunama.
Ruuterit – MINU.TV kodus vaatamiseks vajad sa internetiühenduse ja ruuteri olemasolu, milleks pakume sulle ZyxelLTE3311 mudelit. Selle saamiseks on sul järgnevad võimalused:ostes seadme e-poest kohe välja: 169 € (ühekordne tasu) üürides seadme: 4,99 € / kuus"
toto kirjutas: Sissemahtumist ei tea aga hea diisli remondi koht on Männikul, Testrem.
www.testrem.ee/