Uued liikmed

Tere!

Tere!

01.04.2015 14:49
#1
Tere kõikidele! Olen täiesti uus ja täiesti võhik matkaautode maailmas. Foorumist leidsin juba päris palju põnevat, kuid päris kõike mitte. Lühikokkuvõte on selline- plaan on elada mõned aastad Eestist eemal ja seda matkaautos. Enam jaolt kuskil paiksena, et ka samal ajal tööl käia. Kõne all on Kanaari saared. Põhiline küsimus, mis on tekkinud, kas keegi teist on sama praktiseerinud või oskab suunata, et kas on üldse mõeldav või täiesti hull idee. Matkaauto on seni ostmata, kuid peame plaani kuni paar aastat vana sõidukit soetada. Alguses katsetaks ehk Eestis ära, kas üldse saab asja ja siis juba edasi. Kõik arvamused on oodatud nii mudelite, kui kõige muu osas. Mis jäi arusaamatuks on see, miks Laikad nii kõrge hinnaga on ja mis nendest selle erilise teeb?
Aitäh!

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Tere!

06.04.2015 17:28
#2
Kanaarid on Hispaania osa. Aga.. Hispaaniasse töö juurest pakki saates on asi lihtne aga Kanaaride puhul nõutakse ka arvet. Ehk siis mingisugused tolli iseärasused on seal kindlasti olemas.
Ma pole väga sügavuti asja olemust uurinud, sest kliendid on ise oma formaalsused täitnud. Igaks juhuks peaks selgeks tegema, kas enda matkabussi sinna toimetamisel on ka mingeid protseduure tollis või kusiganes.

Eestis bussi testimiseks on lihtsam ta 3-4 päevaks rentida. Enne suure hooaja algust pole vell tipphinnad. Need päevad annavad esmase pildi. Kuna maitsed ja eelistused on liiga erinevad, siis universaalseid soovitusi pole.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Moderaatorid: Ivar Kalev