No nii. Tehtud mõeldud! Õnn tuli õuele sellise masina näol. Chevy Jamboree by Fleetwood aastast 1984.
Kunagi sai siin foorumis arutletud, mida võtta mida jätta ja et nüüd kus auto on olemas oleks paslik ka endast märku anda

Ametilt olen terapeut ja et lisaks inimestega tegelemisele meeldivad mulle hobikorras ameerikast pärit masinad, siis matkaauto valikuks sai just selline masin.
Alati võib ju arutleda rentaabluse, ökonoomsuse jms. üle. Ise lähtun pigem sellest mis tõeliselt rõõmu valmistab. Auto mulle väga meeldis ja siin ta on.
Masin on oma vanuse kohta üllatavalt hästi säilinud. Läbisõit on tiba üle 30 000 miili, mis võb ka tõenäoline olla. Kõik vigurid käivad kas 12 või siis 110 voldi pealt. Eelmine omanik lasi kohalikul külasepal korraliku voolulahjendaja vahele teha kuna poest ostetud kraam vastu ei pidanud. Sisu on täiesti originaal va mikrolaineahi. Kohe liiga kaheksakümnendad, nii et natuke tuleks tehnikapoolt kaasaegsemaks teha. Pikkust 7,2 m. täismass 4900 kg. Edasi saab liikuda nii bensiini kui gaasiga
Teema on minu jaoks uus ja huvitav, ärge siis väga kaugele saatke kui aeg ajalt igatsugu asjatundmatuid küsimusi hakkan küsima.
Jõudu kõigile!