Uued liikmed
Tervitus.
- Heikson
-
Teema autor
- Pole saidil
- Uus liige
-
Tervitus.
30.12.2012 17:12
Tervist.
Mul üks vana 207 Mersu , 3-kohaline lühike-kõrge aknedega kaubik, millel kere enam-vähem keevitatud. Mõtlesin, et sellest võiks miski mõnusa liikuri teha. Foorumlane Korvimees käis mul garaazis ja torkis natuke takka, et edasi ehitaksin. Soovitas foorumi kasutajaks hakata, siin pidavat palju tarku mehi olema. Sain ka infot, et teie seltskonnas vähemalt ühel mehel sarnasest masinast matkaauto ehitatud.
Vanade autode haigus juba pikemat aega kallal, suvesõidukiks Saab 96 aastast 74 ja Talveralli autoks Gaz 21 aastast 62.
Mul üks vana 207 Mersu , 3-kohaline lühike-kõrge aknedega kaubik, millel kere enam-vähem keevitatud. Mõtlesin, et sellest võiks miski mõnusa liikuri teha. Foorumlane Korvimees käis mul garaazis ja torkis natuke takka, et edasi ehitaksin. Soovitas foorumi kasutajaks hakata, siin pidavat palju tarku mehi olema. Sain ka infot, et teie seltskonnas vähemalt ühel mehel sarnasest masinast matkaauto ehitatud.
Vanade autode haigus juba pikemat aega kallal, suvesõidukiks Saab 96 aastast 74 ja Talveralli autoks Gaz 21 aastast 62.
Vana tehnika haige
MB 319/406
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- Hallvana
-
- Pole saidil
- Spetsialistist foorumlane
-
- Tasa kulged -- kaugele jõuad.
- Heikson
-
Teema autor
- Pole saidil
- Uus liige
-
- Korvimees
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- Hanomag-Henschel F46KA
Re: Tervitus.
30.12.2012 21:57Heikson kirjutas: Tervist.
Foorumlane Korvimees käis mul garaazis ja torkis natuke takka, et edasi ehitaksin. Soovitas foorumi kasutajaks hakata, siin pidavat palju tarku mehi olema.
Sain ka infot, et teie seltskonnas vähemalt ühel mehel sarnasest masinast matkaauto ehitatud.
No, siit telgi serva tagant natuke seda bussi paistab. Esialgseks inspiratsiooniks on ehk piisav :laugh:
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- Hallvana
-
- Pole saidil
- Spetsialistist foorumlane
-
- Tasa kulged -- kaugele jõuad.
- Heikson
-
Teema autor
- Pole saidil
- Uus liige
-