Hea Priit. Palun põhjenda minu suhtes lausutut.Priit Peljo kirjutas: Sõbrad, Raivo ja kaim Priit, te olete uskumatult "jonnakad juurikad"
Interneeduses nii, aga teeme istumise, väiksed kohvid ja pirukad, arutame, ja "jonnakus" kaob
Nägudeni koos olles
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Väga lihtsalt, targem annab järele Te mõlemad nagu tahaks, et teie öeldud jääks viimaseks Nagu näha, siis ei jää ju Kerib ja kerib edasikaminahi kirjutas:Hea Priit. Palun põhjenda minu suhtes lausutut.Priit Peljo kirjutas: Sõbrad, Raivo ja kaim Priit, te olete uskumatult "jonnakad juurikad"
Interneeduses nii, aga teeme istumise, väiksed kohvid ja pirukad, arutame, ja "jonnakus" kaob
Nägudeni koos olles
Sõbrad, Mina ka lõpetasin Vastuseid ei ootakaminahi kirjutas: No mulle oleks küll vaja nüüd näidata, kus mina Käose vana millegiga võrdlesi
On minul olnud Polar 470 aastast 1980 ja on LMC 1992. Aga jutt läks läbuks seal, et minu lingil olevatel uutel Dethleffidel ei ole 12V ja need on mingid lõunamaa põrsamajad, mida 3 kW ära ei küta. Olen oma vana ja tõesti mäda Polariga 10 aastat tagasi mitu ööd tööjuures ööbinud põhjamaa 30 kraadise külmaga ja kütteks oligi 3 kW. Tuba oli +18. Küll aga mäletame Käose häda, et tema Kuutsemäe messengeris kaabli otsa ei pandud. Mina lõpetasin. Ootan selget vastust.
Raivo, lase lahti probleemidest, mida saab vältida, Priit Käos on palju igale poole kirjutanud interneeduses ja ka FBs, seal te "kitkute ka kana", miks?kaminahi kirjutas: Priit, ma ei ole sinuga nõus. Loe, mida Käos on korduvalt foorumis kirjutanud!
dodge kirjutas: Mida ma valesti kirjutasin? Võrdlesin viisakalt hindu lihtsalt.
Kui minult küsid, siis polnu mingit probleemi. Võrdlesin viisakalt kohapealst pakkumist ja nüüd tõin välja tehnilised andmed
Omalt poolt toon võrdluse ka Norra turu ühest võrdlevast kasutatud kauba pakkumisest. Võimalik Eestisse transport
www.finn.no/car/caravan/ad.html?finnkode=220428675
4 872,23 euro
Vabandan, ei tahtnud sildistada jne. Nagu ikka interneeduses, mõtet ei oska edasi kanda, otse suheldes, oleks lihtsam.dodge kirjutas: Uue asja olukord on ikkagi kuigivõrd ennustatav ju.
Ja siis kohe sildistama. "Tarkus" jne...
kaminahi kirjutas: Kes kellega käib ja mis kellele meeldib ei ole võrdne ametlike tehaseandmetega, millest siin Käos suure kaarega plätutades solvanguid püüab loopida. Küsin Priit Sinult, kas need Sinu yuutuubid andsid konkreetsete objektide tehniliste andmete vastuse? Kas kinnitad veelkord Käose öeldu öigsust minu kohta? Olen otsekohene saarlane ja hindan vaid otsekoheseid vastuseid.