Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Otsisin umbes kuu aega tagasi autot, ning siis oli pakkuda 117 autot ning see number kõikus seal 115 ja 120 vahel. Eestist ma autot ei leinud, nagu siin juba mainitud siis ärimehed püüavad kasumit teenida. Tõin auto hoopis Soomest, hind veidi parem, ja valikut kordades rohkem
Mõtled sa ka mida sa räägid Ja juhtme otsa nõudsid siin ju Sina endale.Priit Käos kirjutas: 12v süsteemid neil üldjuhul puuduvad.
Olen nõus oma kogemustest, omades nii 2000a matkaautot kui 1997a matkasuvilat.Priit Käos kirjutas: 12v süsteemid neil üldjuhul puuduvad. Seega kas oles juhtmeotsas või ilma osade mugavusteta. Koos kõikide maksudega on selline õhukeseseinaline elamu maksab ca 15-16 tuhat. Aga ma ei näe ikka kohta võrdluseks 25 a.vana mäda prantsuse diiselmootoriga autoga. Mul on ka 20a.vana auto diiselmootoriga. Mäda ei ole, kõik toimib ja ei leia küll, et sellisest entry level haagisest kehvem oleks.
kaminahi kirjutas:Mõtled sa ka mida sa räägid Ja juhtme otsa nõudsid siin ju Sina endale.Priit Käos kirjutas: 12v süsteemid neil üldjuhul puuduvad.
Ma ootasin juba umbes taolist vastust. See oli niiiiiiii ette aimatav.Priit Käos kirjutas: Ma mõtlen, et kuidas nii närvihaige nagu see Kaminahi Raivo on, üldse tööd teha saab? Igast pisiasjast ägestub nagu teismeline tütarlaps. Kas inimene tõesti pole peale oma matkaauto rohkem mitte ühtegi näinud seestpoolt, sh.ilma 12v süsteemita variante või pisikese 3kW küttega lõuna- euroopa variante mida meie talves jäädki kütma. Ometi võtab sõna igalpool mis eeldaks, et midagi nagu võiks juba kõrvade vahel olla. Aga ei, lihtsalt paugub.
Miks ma nii pikalt pidin ootama ?Priit Käos kirjutas: Ma mõtlen, et kuidas nii närvihaige nagu see Kaminahi Raivo on, üldse tööd teha saab? Igast pisiasjast ägestub nagu teismeline tütarlaps. Kas inimene tõesti pole peale oma matkaauto rohkem mitte ühtegi näinud seestpoolt, sh.ilma 12v süsteemita variante või pisikese 3kW küttega lõuna- euroopa variante mida meie talves jäädki kütma. Ometi võtab sõna igalpool mis eeldaks, et midagi nagu võiks juba kõrvade vahel olla. Aga ei, lihtsalt paugub.